M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 6 martie 2009

| Beat-ul omenesc |


Gresesc daca spun ca toti traim pe beat si folosesc cuvantul asta pentru a ignora alte expresii mult prea dificile.

 Inainte de beat avem si ceva “drog” , asta ca sa nu credem ca rozul ne inconjoara. Si sunt oamenii ce exista, dar care au expirat inainte de termen, posomorati in haine vechi ce nu stiu sa mai zambeasca, vinovati asternuti pe banci populate, aerieni ce nu-si gasesc un port, invidiosi ce nu lasa nimic de la ei.

 Ca sa poti trai trebuie sa stii mai intai ce-ti place. E obligatoriu sa vrei si sa crezi. La “intrare” se percepe o taxa pe care tu o achiti, iar apoi drumu’ tau e partial asigurat. Mergi unde vrei tu, dar in perimetrul permis. Inceteaza cu ignoranta, nu te intepeni batut in niste scanduri impodobite cu ceva moale, nu te lasa cu prea mult alcool in sange si nu face din tine un surd fara gura.

 Ilogic vorbind, dar chiar nu mai esti pe beat.

 “Omenescu' beat”, e ca vitamina careia trebuie sa-i dai “add” si daca vrei si ceva calm , cum apare un spam poti da “ignore”.

 Marea prostie e ca afirmarea are replici dureroase, ai nevoie de ochelari de cal si pe desupra si o protectie de rezerva. Ai nevoie de un vis adevarat, sa-ti tina venele incinse de circulatie, sa nu lase ignorantii sa afecteze ceva.

 Orice se strica se poate repara. Urmele exista, dar satisfactia continua. Sugestia ta e simpla, inca pot, dar trebuie sa am grija. Totusi afundarea in vise trebuie mereu pusa in balanta cu realitatea, nu de alta, dar visele mereu trag la cantar...

 Cand te mananca te scarpini si cand iti e pofta mananci.

 Si mai tarziu... te duci, te rezemi de primu’ stalp, iar ameteala din viata ta revine mai tarziu ca o pofta repetata.

 Beat-ul asta nu-i prostesc, e ca o alarma la ceva ce trebuie facut si trait.

 Schimba ceva doar atunci cand e nevoie si cand se merita, altfel vei avea sansa sa nu te mai opresti, sa nu faci “norma” si sa parasesti interesul.

4 comentarii:

  1. la asta m-ai ametit rau,cu "beat" si "add" si etc;ce-ti pot zice e k "viata poate fi inteleasa privind inapoi,dar trebuie traita privind inainte" ,iar viata nu inseamna doar google si messenger...eu una sincer nu cred k am nevoie de ochelari de cal,nu vreau sa vad doar inainte si doar ce e frumos,vreau sa vad viata asa cum e,cu buen si cu rele...alice

    RăspundețiȘtergere
  2. eu vreau sa - ti dau add si sa te primesc in viata mea...ce zici?vrei???? vreau sa traim pe acelasi BEAT:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. =)))
    Unde dai si unde crapa?:D



    Dar fiecare face ce vrea, isi gaseste propria dorinta, sansa de evadare din monoton ...Dar ce aberez?:)))
    Putini o fac....pentru ca ei sunt cei mai fericiti:D

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog