M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 11 decembrie 2008

| De ce faceti sex ? |[ o nimfomana ]
Pentru ca urla hormonii in mine si imi tot soptesc si apoi imi tipa-n minte. SEx ! SEx ! SEx! Nu ma pot opri si astfel trebuie sa-i alimentez, am nevoie doar de energie, acum o am. Cine ma epuizeaza?

[ un fat frumos fara vlaga ]
Pentru ca sunt plictisit si simt nevoia de ceva care sa ma readuca la viata. Nu am murit, dar starea mea de somnolenta nu are alt remediu. Cineva mai treaz decat mine?

[ un "sportiv" ]
Pentru ca am citit intr-o carte, sau revista, nu mai tin minte, undeva, ca  pot "lucra" mai bine decat la sala, si caloriile vor disparea ca prin minune. Iti doresc un "activ" placut.

[ sex pe paine ]
Pentru ca vad peste tot la Tv aceasta criza financiara despre care nu stiu prea multe, si astfel, sexul imi va tine de foame. Voi face si economii si cand nu vor mai incapea banii la saltea am sa spun " push baby, push, push the money". Oare pricepe engleza, sau o ia ca pe un orgasm prelungit si fastacit ?

[ un obsedat ]
Pentru ca ma uit cu o persoana la un film "educativ", si pot experimenta noi pozitii, ahhh, una nu-mi iese, cine ma ajuta? [Iti doresc ca persoana de langa tine sa fie de sex opus. Bafta si pozitii cat mai indecente.]

[ pervers "avariat" ]
Pentru ca sunt curios sa vad cum e. E prima data si sper sa nu ma mai "frec" de tot ce intalnesc in cale, poate ca astfel cineva ma va potoli. Sau daca nu voi continua,  "emanuela" si internetul ma vor conecta la "actiune". Ai bataturi ?

[ ... de "lux" ]
Eu doar caut experiente noi si cu fete su cu baieti, dar si altfel. Sunt multifuntionala, m-am dat si la ziar si pe hi5 si in plus am chiar si niste filmulete cu mine pe youtube, sau red... Cauta si gaseste.

[ cocalar in puetere ]
Eu mi-o trag cu cine vreau, la orice ora pentru ca na, eu sunt smecher si ma tine, am stil, am valoare si femeile "ma iubeste", doar ca sunt atat de "mishto" incat ma laud in doar poze, ca daca ma vedeti pe strada imi spuneti "cocalar" sau ...  radeti de mine si ma faceti vedeta pe site-uri de "specialitate".

[ fata are preferinte ]
Eu sunt o "pitipoanca", dar nu-mi place sa recunosc. Imi place sa fac sex, dar sunt la inceput. Ma laud ca am experienta si vreau sa gasesc un "avansat". Semnele "lui" sunt pe spatele tricoului "bengos" si-mi spune si cu cat sa-l platesc. "Pitzi" esti virgina?"

[ pt ei ] Daca faceti sex macar faceti pentru ca va doriti. Nu tineti gura deschisa [ mai rau ca femeia]  pentru a va lauda cat ati dat aseara la... ci acceptati un nou stil de "domn".

[ "dragutele" ] Fac sex pentru ca vor ceva mai mare, ori mai nou, iar pentru ceva special avem contruit si-un sexshop. Degetele sunt incluse de "barza", deci nu uitati sa-i scrieti si sa-i multumiti.

Si ce-i la urma e mai bun. Cireasa inca n-o merita nimeni. Dar cine face sex din dragoste? Din pasiune si nu pentru bani? Cine transforma preludiu intr-un joc de priviri si atingeri si cine poate sa tachineze penetrarea, marind "sexul" ?

[ faci sex pentru ca... ]
... instalatorul e departe, pentru ca vrei sa inlocuiesti aspirina, sau vrei sa te relaxezi, vrei o clipa de dezmat, adori prostitutia, vrei sa profiti, sau sa-ti creezi o iluzie.

...  vezi totul ca pe un strand cu mult soare si cu apa adanca, ca o noapte pierduta, ca pe o inselare, ca pe  o strigare,  ca pe o penetrare, sau un zambet de dupa.

Apoi urmeaza  satisfactia: sa tragi din tigare, o prostie, o lume din care sa te inspiri, un sfarsit sau un nou inceput, o cale de mijloc din care nu vrei sa iesi, o floare, trandafir daca e posibil, o piele fina atinsa o intreaga noapte, si sexul... e mai mult decat atat.

Inainte de a-l face, simte-l si continua...

Reproducerea? A ramas la urma, e mult prea "neimportanta", dar e apreciata cand are o valoare nu un interes sau greseala mereu intalnita.

and now say.... sex and nooooo stress