M-am mutat pe JohnCristea.RO

sâmbătă, 9 octombrie 2010

| Tuica fiarta invinge raceala |

O metoda testata pe pielea mea, este "tratamentul" cu tuica fiarta. Nu abuzati de aceasta placere pentru ca are si o parte mai putin placuta ce creeaza dependenta.

200 de ml de tuica este o cantitate suficienta ce se poate pune la fiert intr-un ibric. Se adauga doua linguri de zahar si cateva boabe de piper pentru un gust aparte. Se lasa continutul sa fiarba pentru 5 minute, timp in care majoritatea alcoolului este eliminat prin evaporare. Asta nu inseamna ca puteti consuma fara limita!

Se bea in doi sau intr-o gasca cat mai sociabila si se serveste inainte de miezul noptii pentru a va putea odihni fara nicio problema. Uitati de ceaiul de tei si serviti o tuica fiarta.Un mod destul de economic prin care scapati de raceala si serviti viata incalziti de substanta bio si fara conservanti. Nu dati banii pe cafea sau pe ceaiuri ce au doar miros si gust nu. 2 l de tuica costa pana in 50 de lei si va ajuta la crearea unei bariere impotriva virusilor ce intra in contact cu voi pe timp de frig.

In caz ca ideea mea nu va surade, va puteti abate de la regula si puteti gusta din pastilele inmagazinate in farmacii la preturi piperate si cu efecte intarziate. Nu lasati ca boala sa va doboare, preveniti imbolnavirea si pastrati-va sanatosi si fara probleme. Taranii se bucura de toate remediile naturiste si duc o viata linistita, atingand varsta de 90 de ani. Sanatatea e vitala, important e sa nu ne batem joc de ea si sa o pretuim!

Pana cand se da drumul la caldura prin caloriferele ploiestene, eu ma rog la Dumnezeu sa nu raman fara tuica si fara caldura trupeasca in doi. Pentru femei un sfat e bun: lasati moda deoparte sau imbinati utilul cu placutul. Durerile de coloana sau racelile la ovare va pot cauza semne interioare pe viata. La un moment dat va puteti dori un copil, acesta nu va veni decat daca ati avut grija si v-ati protejat!

Mancati sanatos si consistent. Nu neglijati miscarea. Faceti dragoste in mod regulat. Consumati lichide calde ( nu fierbinti). Un pic de grasime nu strica niciodata. Utilizati fularul si faceti bai cu sare o data la 3 zile.

Da, bine! Spor la baut cu cap si cu masura! Pe mine nu ma paste o raceala! Tu ce pronostic iti dai?

| Copilul tau are o dadaca? |

Cand muncesti din greu pentru a-ti intretine familia, uiti de adevarata esenta si te adancesti in ritualul obisnuit al vietii. Nu iti mai permiti petreceri private cu minunatiile pe care Dumnezeu ti le-a daruit si iti angajezi o bona, o dadaca, o femeie care sa aiba grija de copii tai.

Gingasia celor mici se pierde in ochii strainilor, "angajata" isi face de cap si calvarul intervine inca de la ruperea conexiunii familiale. E un blestem sa stai la camin, sa ai pe cineva necunoscut care sa aiba grija de tine si sa iti vezi parintii atunci cand pot sa-si aduca aminte si ei, cam de patru ori intr-o luna.

Un deceniu va mai trece, iar micul print se va trezi la "vesnicie", va transforma munca adultilor intr-o ambuscada plina de reprosuri. Va spune ceea ce simte si iti va spune pe nume. Nu stie de mama sau de tata. Tehnologia ne irita trairea, iar dezvoltarea are loc in alte etape si cu efecte secundare nedorite. Nu e usor sa pleci in "strainataturi" ca sa le asiguri prichindeilor confortul necesar, dar cand tu te intorci ei sunt prea mari... Au baut doar lapte praf.

Tu fii o mama cu suflet si nu lasa o inimioara sa doarma departe de tine. Iubeste, daruieste si primeste intr-un univers echilibrat. Evolutia depinde de caldura interioara.

| Testamentul Romaniei |

Pamant divin, imputiciunea in care zac trupurile noastre, antireclama televizata, gurile pline de gunoi...

Daca Romania ar trebui sa aiba un inventar, un Testament cu ceea ce lasa urmatoarelor generatii ar insira o cutie a Pandorei, dar si o bogatie nesfarsita. Noi avem motorul, dar ne lipsesc ambalajul si combustibilul. Dormim in orase poluate si muntele se plictiseste singurel asteptand noi vizitatori care sa se si stabileasca si sa fructifice ceea ce gasesc.

Ne pricepem in a distruge, in a rupe din frumusete! Fondul de ten te face mai frumos, dar apa iti arata uratenia ce se regaseste dincolo de gunoiul de sub pres. Nu ne putem ascunde la nesfarsit, suntem nepriceputi in a agata turistii straini de Romania, vin cativa chinezi si se minuneaza, dar stirea pozitiva ajunge cu greu pe internet. Strainii spun ca suntem tigani, ca ne omoram intre noi, ca nu stim decat sa vorbim despre saracie si ca suntem lenesi cand vine vorba de munca.

Ne scuipam chipurile pentru greselile altora si nu stim sa ne asumam riscul de a castiga. Lasa.., ma, ca merge-asa... au facut altii, nu are rost sa ne mai miscam si noi grasimea pentru cativa ani de existenta. Murim toti in 2012? Neahhh, murim normal ca si pana acum si mizeria ne va lovi ca picatura chinezeasca.

Criza la altii dureaza doi ani, apoi totul merge ca pe roate. La noi criza a devenit o moda dupa care altii profita si incaseaza ultimii banuti ramasi prin saltelele romanilor. Traiasca bancile si imprumuturile facute pe cinci ani!

Vom lasa tarana amestecata cu sange, aur inca nedescoperit, forme de relief unice in lume si istoria unor oameni ce au trait pentru a ne pastra in forma in care ne regasim in zilele noastre.

Haosul este in prezent. Legea nescrisa spune ca se va face liniste cand rautatea va depasi iubirea. Ne inselam din nestiinta si nu avem voie sa credem in vid. Inca n-a uitat de noi!

Romania, tara pe care cei infometati o parasesc.

| Ai plecat Trabant, te-ai intors Ferrari |

Putini au norocul de a face bani frumosi fara a se prostitua, fara a fura din buzunarele oamenilor necajiti si fara a juca la bursa. Lumea nu se invarte pentru tine! Nimic nu e la cheremul cardului asezat in portofelul tau...

Nu te mai lasi privita, nu mai ai acelasi numar de telefon, nu dai acept la prietenie pe facebook si nici nu te dai in vant in a ma cauta in ideea de a vedea ce mai face prostul de mine.

Fitele tale sunt stanjenitoare, orgasmul lui Iri te-ar satisface si i-ai taia bon la finalul scurtei partide. Desi esti tanara, nu te mai vad urcand in caleasca fericirii, nu mai poti da buzna in visele de noapte ale barbatilor si nici limba romana n-o mai legi bine. Tiganeste stii? Daca nu, invata...

Imi este rusine de evolutia unor cunoscute persoane din viata mea. Parul meu lung ma ascunde de singuratatea din tine. Fii pe faza, nu mi-as dori sa te loveasca ceva si sa nu-ti sara nici macar o "cioara" in ajutor. Lasa-te de baut cafea si da-te pe alcool. Fii ametita exact ca si viata ta. Prietenii stiu de ce nu-ti mai sunt prieteni, iar cu dusmanii inca mai ti legatura, asta ca semn de naivitate din partea ta. Sa iti amintesc de felul tau de a fi? De carnetul de conducere pe care nici nu-l luasei? De modul tau in care-mi pilotai timiditatea si ma faceai sa am curaj?

Te-ai ruginit de la baza, nu mai existi decat pe podium si in poze. Suferi si te salveaza cate o poezie scrisa de Eminescu. Ti l-ai facut iubit pe Bacovia si nici n-ai aflat cat plumb atarna pe cantarul egoismului tau. Te-ai vandut bine! Un negru te-a licitat pana la o suma frumusica, dar cum tu erai puturoasa te-ai speriat de cratita si ai jonglat din pat in pat. Ce-ti mai fac picioarele? Mai stiu sa ajunga acasa? M-ai stiu ce e aia mama si tata?

Ce sa-ti sugerez? Cu ce sa te mai mituiesc? Sa te stimulez si sa-ti spun ca nu esti singura careia ii creste cota si care se da la "teve" cu abdomen plat si cu sani naturali? M-am manjit destul si m-am milogit cand nu era loc decat de intors spatele. Te trimit prin curier rapid la un cersetor, el iti va spune cum sa faci bani dupa tinerete.

Totusi, sa conduci cu grija!