M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 27 ianuarie 2009

| Crima perfecta |


Trebuie sa fii dus cu capu' bine de tot ca sa te poti gandi la asa ceva. Am invatat ca nu exista nimic perfect in lumea asta, dar cei tacuti pot face multe.

Avem minti bolnave ce se pricep sa omoare sufletele. Raman pe lumea asta doar gramezi de furnici ce fug din loc in loc si nu stiu care le e scopul. Nu au nicio vina, ci doar suferinta face ca pata de sange sa se prelinga, sa se usuce si sa-si arate o noua forma.

Criminalii vin din toate partile. Noi oamenii ne dezvoltam instinctul de a decide pentru altii, desi nu ar trebui sa punem accent decat pe viata noastra. Invartim cutitul in rana ca sa-i facem pe altii sa planga.

Lasam trupul sa supravietuiasca, inca se mai clatina si lasa o dara in urma. Traieste, dar urmele sunt vizibile. 

Zambeste! Ai omorat iubirea si perfectiunea. Crima perfecta e legata de tine, esti si martor si vinovat. I-ai izolat sufletul, l-ai trantit de peretii amintirilor si l-ai legat de tine. Te-ai pus pe ganduri negre si ti-ai schimbat infatisarea. Vocea ta putin timida a devenit depresiva, te-ai taiat in baie, dar a fost doar de proba, adevaratele incercari au venit pe modelul unui suflet curat.

Nimeni nu va cunoste  prezentul ce tu-l faci sa treaca. A inceput sa sangereze si iti place. Ai mintea diabolica si lasi lacrimile sa se verse. Esti atent ca totul sa mearga ca in demonicul tau vis.

Incepi sa tai de pe o lunga lista tachinarile si pedepsele pe care le-ai aplicat, iar sufletul le-a executat. Scupi si parca vantul schimba directia, te privesti in oglinda si vezi cum te-ai manjit de sange. Nu-ti pasa, ramai la starea dementei si continui.

Te opresti cand nu mai misca, cand satisfactia e indeplinita si cand mintea ta a transformat placerea de moment in durerea si moartea unui suflet.

Zace in ecoul de cuvinte ce ar trebui dat pe silentios, ochii raman inca deschisi si ar vrea sa spuna ca traieste. 

Esti minunea unui negativ, ai reusit sa faci un suflet sa te iubeasca si l-ai patat de sange, l-ai smuls din locul lui...a ramas doar un gol...

Era doar un suflet... l-ai omorat in noapte.