M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 26 martie 2010

| Retrage-te cat inca nu te-au uitat toti |

Sa te saturi de vedetisme si sa mai dai jos niste kilograme bune de pe tine! Nu e voie sa ramai aceeasi persoana ironica! Nu mai pot rezista sa aud cum te chinui sa scoti doua cuvinte din gura, crezand ca o lume'ntreaga se-amuza pe seama creativitatii tale.

Te-ai invechit si noua generatie te-a facut pe la spate. Ai disparut partial si doar zgomotul gurii tale mai reuseste sa polueze o frecventa, maxim doua. Si inca reusesti sa te suporti, lacrimezi o data pe an si te tranformi intr-un monstru. Inca mai poti scapa, inca mai poti musca din momeala mea, inca mai poti face un suicid cu destinatie directa spre egoism.
Ideea e ca te-ai cam afumat de la tigarile tale scumpe si curand vei fi servit pe tava canibalilor inchipuiti. Nu stiu, dar cred ca sunt cativa care ar vrea sa te manace de viu, sa simti si tu un flit in fata ta.

Iar daca sufla vantu' e posibil sa salivezi la saliva norilor, dar cum capu' iti e prea sus, vei cadea in prima groapa adanca si umeda.

Masina ce-ti mai face? Mai incapi in ea? Tot pe bonuri bagi lichid? Tot rasul ala prostesc de parasuta nepatrunsa il ai?

Vei da faliment in clipa urmatoare si multi vor afla vestea. Nu le spune ca ai fost cu boase, ca te vor face impotent. Da-ti curs imaginatiei si renunta la a mai fi cu gandul la fosta ta gagica senzuala. S-a inscris de mult in agenda celor mediatizati si la putere. Acum ramane sa mai dai pizza pe gratis si sa renunti la shaorma, sa lepezi chilotii si sa-ti faci poza la ea... Hosteaz-o si pe facebook!

Nu regret ca sunt rautacios, am o doza de realism in mine ce zbiara si-mi spune sa ma exprim. Eu ma abtin putin!

Trage pe nas aer curat si nu mai merge in basini!