M-am mutat pe JohnCristea.RO

sâmbătă, 2 octombrie 2010

| Telefoane NOKIA cu garantie, de vanzare la jumatate de pret |

Sunt colorati, au burta umflata cu pompa si te abordeaza prin centrul orasului, vrand sa-ti vanda marfa "proaspat" fluturata din magazine, depozite sau genti prost pazite.

E avantajos sa iei un telefon in stare impecabila si la jumatate de pret, dar e jenant sa ramai fara un bun al tau pentru ca ti-a strecurat un tigan/roman mana in haine si si-a practicat "meseria".

Eu am ramas fara ceva miliaone bune din cauza unor taranoi amarati, dar cu strategia in sange. Nu va mai luati dupa ieftinituri, cumparati din magazin produsele si asigurati-va ce garantie primiti. De multe ori este valabila doar pentru o singura componenta, gen bateria telefonului.

Grasutii din inima orasului lucreaza pana la lasarea serii pentru a putea face fata cersetorilor ce castiga si patru milioane intr-o singura zi. Ma intreb cine ii ajuta pe acesti mici "traficanti" sa obtina si certificatele de garantie si cum de politia, desi stie de ei, nu actioneaza sub nicio forma.

Politia cumpara telefoane, gen Nokia, de la coloratii ilegali? Facem ce ne trece prin cap si ne jucam cu legea? Ma intreb ca un stupid ca oricum lucrurile astea se vor dezvolta, prostia deja are o retea si maine, poimaine isi deschide si vreo institutie " andarcavar".

Iubesc telefoanele Nokia si vreau sa mi le vand pe toate. De la Nokia 5310 pana la Nokia X6, totul cu garantie, pacat ca nu am grasime in exces si nu ma fardez pe intreg trupul cu negru. Sa mananc ciocolata amara?

| Pot explora Transfagarasanul pana pe 31 octombrie 2010 |

Am observat o activitate intensa a romanasului prin zona Transfagarasanului anul acesta si o experienta de neuitat cu un peisaj extras parca din alta lume, nu din Romania poluata si plina de mizeria urbana.

Inca nu am ajuns sa ma ametesc printre serpentinele Drumului National 7C, dar pe data de 3.10.2010, adica maine, ne-am decis mai multi prieteni sa punem bani de benzina si sa fugim de Ploiestiul ce e in plina asfaltare datorita primarului Volosevici.

Si tu poti profita de altitudine si de aer curat pana la sfarsitul acestei luni, dupa care, pana la vara, doar din poze vei mai putea admira o mica avere pe care doar Romania o are. O salutam pe acesta internauta cale si pe Elena Udrea cu tot cu pantofii ei rosii cu toc de treisprezece pentru ca ne-a amintit de turism si de chinezii dorinici de aventura salbatica si taraneasca.

Acum sa ma tem de vreo rapa, de vreun vitezoman cu masina tunata, de vreun fenomen paranormal sau de vreo furtuna tanara si nelinistita.

In caz de nenorocire voi suna, daca voi avea semnal, la 112. Daca va bate gandu', va astept la altitudine maxima!