M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 27 august 2010

| Tiganilor, sa ma votati! |

Am o fantezie ce intrece granitele sexualitatii. Pe tine, omule de rand, te voi spune regulilor, te voi pune sa semnezi si iti voi garanta o viata linistita si plina de bani. Gandeste-te la frumusetea frunzelor ce ies din pamant pentru ca de altceva nu vei mai avea parte.

Voi face din tine o leguma, un om fara cuvant, un nimic ce se va supune unui zid inalt pana la cer. Te ingrop in gramezi de minciuni si iti jur continuu ca te voi ajuta. Eu sunt persoana de care tu ai nevoie, persoana ce vine din urma si inlatura ratatii si hotii.

Chiar si sa vrem si raul tot nu va disparea. Si negativul si pozitivul, fac parte din viata noastra.

O sa-ti opresc bataile inimii si cateva clipe vor fi pentru exclusivitatea ta. Vei povesti ce amar simte limba ta si sarutul banilor iti va tatua batjocura pe fruntea ta.

Va oblig sa ma votati, dar nu vi-o spun in fata, va pun doar sa semnati, sa faceti parte din gasca mea, sa ruginiti si sa incremeniti cand imi auziti numele. Sa alergati si sa va inmultiti cand va zic eu. Voi fi conducatorul vostru. Si va promit, voi face mai multe decat ceilalti.

Ma doare tare si de tigani si de romani. Dar cel mai tare ma doare de mine. Nu va voi pune pe voi pe primul loc, dar va voi face sa credeti asta.

... asa ar putea sa gandeasca o minte absolut bolnava.

Transpir si stiu ca-i realitate. Dane... dane...