M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 19 aprilie 2009

| Ce-i comercial lui Dumnezeu nu-i place |


Pastele a devenit mai mult decat o sarbatoare, a schimbat o lume'ntreaga si a pus pe jar benzinariile vrand sa faca o lumina si mai mare. Multi s-au "implicat" fara sa dea importanta cu adevarat, lumanarile au avut vanzari in numar record, iar manelistii au fost inlocuiti de televizoarele date la maximum pe o televiziune ce difuza "Invierea".

Cosmote-ul a incins traficul sms-urilor si s-a bucurat de caldura la propriu. Nici Vodafone-ul sau Orange-ul nu au fost mai prejos, doar ca ele sunt mai greu accesibile pentru vremurile astea.

Apelurile au fost mai putine decat in alti ani, lenea l-a invatat pe roman cum sa dea un "mass", iar toata lumea sa se "bucure" de acelasi banal mesaj.

Ca sa fie cu totii crestini adevarati, dupa Lumina au aplicat un party de nopti nelimitate. Alcool prin vene si oua semiciocnite. Berea mult prea calda a fost inlocuita cu vinul rosu si pacea sufleteasca cu zgomotul infernal a catorva boxe cumparate de la bazar.

"Halitorii" nu s-au abtinut prea multe clipe. Si "kilogramizarea" a inceput.

Maine un majorat, apoi un baieram, un chiul, o betie, cateva pitipoance aruncate in bratele tale pe timp de criza si Sfarsitul vine.

Prezervativul lipseste pentru ca nu mai e la moda, se poarta blowjob-ul si laudarea de dupa.

Mi-e sila, imi pare rau, dar asta nu se numeste Paste. O multime ce se indoapa si urla ca nebuna.

Si a fost necesar un cumul de doi, trei prosti, iar efectul s-a dus spre comercial.

Stingeti lumina, eu vreau sa dorm!