M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 19 noiembrie 2010

| Parc Aventura Brasov, scapi de kilograme si ai parte de distractie |

Nu departe de urbanul inecat in poluare si plin de stres financiar se ascunde o padure plina de oameni ce se distreaza si zambesc lasand in urma toate grijile pe care viata le ofera. Nu cunosc secretul acestui loc, dar stiu ca are o poveste plina de detalii de ordin sufletes. Cineva s-a dedicat!

Parc Aventura Brasov este locul in care vrei sa vii atunci cand ai nevoie de distractie, atunci cand vrei sa faci miscare si sa iti activezi adrenalina. Parcul contine 100 de jocuri ce se impart pe 8 trasee, oferind grade de dificultate dintre cele mai variate. Nu exista exceptii nici macar pentru pici, totul este sa respecti regulile cu strictete si sa iti lasi emotiile deoparte.

Negru este culoare ce o detine cel mai dificil traseu. Simti ca traiesti si ca esti in pericol, echipamentul insotit de cele doua carabiniere si o rola pentru deplasarea pe tiroliane iti intaresc moralul.

Cele mai multe detalii despre escaladari prin copaci se pot gasi pe www.parc-aventura.ro!

Costul acestei distractii sanatoase costa pana in 40 de ron si ti se asigura tot suportul (tehnic si mental) timp de 3 ore. La final poti simti cum trupul tau se "metamorfozeaza" si ai ocazia sa iti saluti si vechii muschi pe care nu i-ai mai pus in miscare de o lunga perioada de timp.

Parcul este deschis in toate anotimpurile, iar programul de activitate incepe de la ora 10:00 AM si se finalizeaza la apusul soarelui.

Nu regret ca am descoperit acest tip de distractie. Mi-e teama sa nu-mi dezvolt o dependeta si sa ma upgradez la ceva extrem.

Curajosii traiesc extrem!