M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 30 decembrie 2008

| Cersesc un 2009 fericit |


Si cand ma gandesc la fericire nu ma refer la multi bani castigati la loto, la case sau vile, la functii mult prea importante si respect necuvenit pe care oricine si-l doreste.


In 2009 imi doresc orice e firesc. Vreau sa ma urc in autobuze si sa vad oamenii zambind si sa pot suporta un miros cat mai placut. Vreau ca babutele din biserici sa nu mai barfeasca ci sa fie atente la "subiect", vreau ca atunci cand e vorba de echipa asa sa fie, fara prea multe minciuni si oameni de cacat.


Eu vreau, iar impreuna putem face ceva. Anul asta am auzit ca are cu o secunda in plus, deci te poti gandi ca divinitatea a fost darnica si ne-a dat inca o clipa pentru zambetul nostru si astfel s-o ducem tot anul.


Acum m-as aseza la un colt de strada si as cersi fericire, am auzit ca unii o au din plin si nu stiu sa profite de ea. Atata timp cat ai zambete pe langa tine e posibil sa te incarci cu bucurie, daca cineva "cerseste" la tine sa ai grija sa dai, altfel am sa vreau sa te intalnesc, doar ca sa-ti scriu in frunte egoist.


Apropo de cersit, dar la modul propriu, din categoria celor cu "suflet" si care miros a parfum de gunoaie, a venit asta seara o "haoarde" pe langa mine sa-mi ceara niste bani, ca cica e pentru copilasul ei, ca moare de foame si sa-mi fie mila. M-am uitat un pic la ce avea in brate si ghici,bebelusul era de plus, un fake, destul de scump, doar ca sa prosteasca lumea.


Din cate am inteles pentru bani nu trebuie sa cersesti, ci sa muncesti. Cand vine vorba de fericire si verbul " a cersi", gandeste-te ca la un dar mare ce-l imparti cu fiecare. [pentru cei ce merita]


Gata, prea multa vorba, imi era doar dor sa-ti scriu ceva tie celui ce intri pe blogul meu si ai rabdarea de a parcurge fiecare rand.


Acum ne imbracam in haine noi, privim optimisti ca doar na, vine 2009. Comunicam si maine...