M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 26 iunie 2009

| Siliconul la purtare |


Dragi hormonizati, aveti voie sa priviti, dar atingerea va este restrictionata. Taxele mult prea impunatoare, va fac sa va dati seama de cantitatea buzunarelor voastre. Totul e incapator, dar golul ramane in continuare comod si cu respiratia prospata.

Portofelul din piele transpirata, arata nivelul de cultura si impresia ce vrea sa fie lasata. Daca vreti sa se zareasca ceva, nu uitati sa puneti si niste prezervative, dar asta e doar o intentie a celor cu cap, la figurat vorbind.

Blugii nu va mai ascund "dotarea", oricine poate trage cu ochiu, dar aveti grija cine va tinteste. Sunt sigur ca v-ati epilat pentru ca mandra sa para in putere, dar iluzia cantitatii se distruge atunci cand femeia pune accent pe calitate. Si acum da-i si un epilat inghinal, razgandirea e doar din teama descoperirii unei noi orientari, daca nu dati, atunci primiti.

Iar de silicon nu pipaiti, atunci vesela "emanuela" va fi practicata pana la epuizare, sau se poate recurge la " schimb pe schimb", dar nu uita, banii sunt o problema.

Femeia are chemare spre pastrare si investire in ea, se suprasolicita si nu se lasa pana nu reuseste, vrea sa-i pice in plasa un inapt sexual, dar atragator pe domeniul financiar.

Alegeti cel mai bun domeniu si nu avea teama, fericirea nu e siliconata. Se intelege ca anu' asta se poarta sexul ocazional, bautura pe post de "incipit", pozitile spuse si apoi practicate, marea pe principiul " ma duc sa ma bronzez", nisipul pe post de vibrator cu racire accelerata din briza, soarele ce-ti doboara materialul de pe tine, vraja siliconului, toate fiind strategi feminine si meschine...

Hai, pune-te in miscare, nu mai conteaza ce zice mintea, napusteste-te asupra fiecarei propuneri si adauga un strop de satisfactie pentru fiecare "lovitura".

O sa fii un "gigolo", o sa ramai fara dorna prin fabrica ta, o sa inveselesti doar perna si cearcefurile ce nu mai ai cu ce sa le patezi, o sa bagi in tine carne crezand ca-ti da puteri miraculoase, in cele din urma vei vedea ca nici spanacul nu-ti mai face bine, vei da comanda de o viagra pe zi, vei simti ca si "natura" necesita bani...

Ai grija de comoara ta si nu o freca pe langa siliconata, nu vreau sa-ti plangi de mila. Si doar stiai, ti-am spus deja, orice "fericire" administrata in mod exagerat, dauneaza. Ai bagat la cap?

Hai umfla, asta e gonflabila!