M-am mutat pe JohnCristea.RO

sâmbătă, 11 septembrie 2010

| Esti batran ticnit si vrei sa divortezi |

Nu e de mirare ca in ziua de azi feminitate face ravagii facandu-i chiar si pe cei mai impotenti barbati (trecuti) niste obsedati nemilosi carora le cad balele din gura. E suficient ca un sfarc provenit de la o tanara domnisoara sa-si faca aparitia prin bluze transparente sau chiar sa se arate spontan si fara rusine, facandu-ti cunostinta cu erectia de mult atrofiata.

Arunca-i pudoarea si rusinea ta femeiasca in gura lui extra cariata si plina de dorinta in a suge ca un prunc o gura de lapte si fa-l sa taca.

Barbate, te simti bine acum, nu? Parca-ai fi in tinerete! Doar ca odata ce te-ai terminat devi un catelus. Pentru siguranta, curva, bestia, frumusetea... iti ofera o zgarda. Ti se pune un nume de cod: cutulache. Acum pupa tu la mama fiecare coltisor ce-i acopera lenjeria intima si cotizeaza cat de des posibil cu hartiute de calitate, gen euro.

Nevasta-ta e plina de nervi, ii e scarba sa te mai priveasca si incearca sa discute cu tine. Tu esti prea destept, o evacuezi din calea ta din doua replici, dormi fara sa-ti pese de durerea ce-o creezi in jurul tau si care se extinde cu repeziciune.

Batran ticnit, ia potoleste-te! Iti fac cadou o scumpa papusa gonflabila ce nu-ti cere decat o singura data bani, la achizitionare.

Copii tai nu te vor mai inghiti din cauza deciziilor tale, iar in scurt timp si prospatura te va lasa sa putrezesti ca o ca un mar stricat. Nu crede ca lucrurile "frumoase" sunt pentru vesnicie. Adevarata fericire sta in ceea ce ai realizat pana acum si nu de unul singur.

Divorteaza totusi, ca sa nu zici ca n-ai facut-o si p-asta, fa partaj si ordine in sentimente si roaga-te la Dumnezeu sa nu te judece. Cladeste-ti o structura adevarata si mori in bratele unei fapturi fragede ce-ti spune ca te iubeste, desi ar calari o scula, super unealta, pana i-ar sari capacele, doagele, creierii. Tampeste-te si nu ma lua in seama, creste copii altora, fa-ti un viitor ruginit si joaca o ruleta ruseasca.

Un glont e pregatit pentru oricine greseste! Tu ai gresit de prea multe ori, iar painea cea de toate zilele ai impartit-o pe ascuns si celor ce nu ti s-au numit nici familie si nici cersetor.

Esti batran, te inteleg, iti foloseste si ultima zeama amortita prin butoaiele sparte si impanzite de carnea ridata si paroasa.

Epileaza-ti fanteziile, ucide-ti ispita, dar fa ca dragostea sa mai infloreasca in cel putin inca o mie de moduri.

Daca nu, ai murit de mult, acum doar coarnele unui gingas demon mai iti imping intentiile si picioarele. Vei regreta cand vei afla... cand usile nu ti se vor mai deschide.