M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 1 aprilie 2010

| Care e frecventa ta? |

Ce-ti mai face nemurirea sufletului tau? Cu ce-ti mai ungi replicile ca sa reusesti la agatat batai de cap? Ce haine si parfumuri "scumpe" ti-ai mai achizitionat si cum mai comunici tu cu potentialul tau de cearceaf?

Adevar graiesc prin tastele astea, asa ca nu va sfiiti sa ma aprobati si sa va laudati ca detineti un cod, un cifru, un tainc al vostru, o frecventa pe care nu o sugerati decat in clipele mult prea hormonizate, sau atunci cand sentimentele va sunt zdrobite exact ca pieptul de pui inainte de a deveni snitel. Ca sa va treaca mai usor, beti ceva inainte!

Frecventa ta e compusa din dorintele pe care le ai de la viitoarea, actuala si fosta partenera de viata, exact in ordinea expusa aici, in scris.

Prima data esti nemultumit de ceva din prezent si tinzi la a-ti dori mai mult din ceea ce iti daruieste exteriorul, apoi te multumesti cu ceea ce prezentul iti "indeasa" fara rasuflare, iar in clipele cele mai nostalgice, te apuca un dor nebun de trecut, cat sa iti mai iei si de acolo cateva dorinte, satisfacute sau nu. Frecventa se compune si devine in momentul trairii un fel de ceata cu ploaie si cu soare, iar in cele din urma poate rezulta o floare mica, un pas spre un alt grai prin universul surd cu mutii si invers. Hai ca v-am zis-o!

Tragem o linie imaginara si ne destindem mai la vedere. Gagica pe care tu ai pus ochii e mult prea "sus" pentru tine. Ca sa o poti agata, ai nevoie de asa zisa arta a seductiei, apoi de curaj, ceva banuti pe card si prin buzunare si de atractia ta "fatala". O bautura fina si priza la public. Toate compun frecventa!

Exista o categorie aparte ce crede ca frecventa se rezuma doar la compatibilitatea sexuala, dar noua moda impune comunicarea de dinainte si de dupa, un fel de abureala la rece si cu ea moale, sau "minte-ma frumos ca-mi place...".

Ultimul gand ce macina micul meu creier e sa lamuresc o treaba cu tine, cititorul meu inventiv. Nu vreau sa confunzi frecventa pe care o detine intr-un anumit punct, radio-ul tau in banda AM sau FM, ci vreau sa tratezi totul ca atare.

Multumesc pentru citire si spor la cautare, chiar si online.