M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 8 iulie 2012

Recenzie Prahova Bloggers Cars Challenge


            Iată-mă ajuns şi în momentul de după Prahova Bloggers Cars Challenge, la care am luat parte fără să fiu obligat şi fără să am remuneraţii, aşa cum au  comentat câţiva dintre cei neprezenti la eveniment.
            Ca un fel de recenzie, m-am gândit să mă dau cu părerea despre acest proiect şi să-mi spun oful în direcţii constructive, aşa cum ar trebui să facem cu toţii. Mi-am făcut o idee despre ce înseamnă aceasta joacă copilărească şi mi-a priit distracţia din plin. Nu se rezuma totul la apăsarea unui buton pentru ca maşinuţa să se deplaseze, ci există şi emoţia şi lipsa de experienţă. Mai exact, stângăcia de care am dat dovadă.
            Nu am luat niciun premiu, deşi nici nu am venit cu astfel de aşteptări, ci m-am înscris, ca un curios din fire, la un proiect îndrăzneţ. Maşinuţa de culoare portocalie nu mi-a purtat noroc nici mie, dar nici celorlalţi înscrişi în această cursă. Nu e vina nimănui... nu există suficientă calitate de la prima ediţie, dar iniţiativa a contat.
            Pe această cale vreau să ridic, pentru scurtă vreme, în "slăvi", organizatorul (asta e de bine, în cazul în care se încurcă cineva în context) şi să sper că şi alţii vor avea astfel de iniţiative sau vor vrea să îmbunătăţească conceptul. Dragoş a pus la punct fiecare detaliu şi a pus bani din bugetul personal pentru ca acest eveniment să aibă loc, în cele mai bune condiţii. Răutăcioşii ce au stat pe bară au ştiut să comenteze pe reţelele de socializare şi să critice fiecare detaliu, fără să se gâdeasca la investiţie şi la zilele pierdute în acest "joc".
            Băutura a fost la discreţie pe o vreme caniculară. Poate părea un lucru mai puţin important, dar gazda chiar a ţinut cont de confortul invitaţilor şi le-a asigurat strictul necesar pentru o distracţie copioasă. Eheee, şi dacă luăm la puricat fiecare amănunt, nu ajungem decât în... cosmos, ne lovim de o stea şi facem complicaţii bune de expus în vreun scandal mediatic.
            Mi-a plăcut socializarea, mi-a plăcut câştigătorul locului întâi, dar nu am ezitat să schimb o vorbă şi cu ceilalţi participanţi. Salut pe această cale, bloggerii mei preferaţi:  Vienela, Vali Ovidiu, Haotik, IPloiesti, Ana Muşat, Saramon, Doicin ... Lipsesc câţiva din această postare, dar au ei timp să se afirme şi să mă impresioneze la vreun GrătarMeet, spre exemplu.
            Acestea fiind spuse, aştept următoarea întâlnire, indiferent sub ce context se va desfăşura.