M-am mutat pe JohnCristea.RO

luni, 29 noiembrie 2010

| Locul tau de munca nu se gaseste, nu in Romania! |

Stai sa bati din usa in usa, sa depui tot felul de CV-uri, sa imprumuti un costum jerpelit si sa faci impresie buna! Cu toate astea, usile se inchid mai repede decat cele de la metrou. Viata ne indica anunturi irelevante, matura ni se face prietena buna, iar toti vor sa stea in scaun si sa le pice banii cu caruta.

Nu va mai impachetati in haine scumpe si bauturi fine, nu lasati cateva nopti sa va fure avutia, deveniti eco si ganditi-va la ceva si mai bun. Nemernicii nostri sunt saraci pe interior, nu vor sa investeasca averi in mana de lucru. Se achizitioneaza tehnologie si se lasa omul cu gura cascata. Asta e strategie de saracie!

Iti cauti un loc de munca stabil si bine platit? Tine-te de treaba, termina o facutate si spune: La revedere, Romania! Nu vei avea regrete, mai ales daca familia ta se va putea hrani de pe urma muncii tale. Tu vei lucra din greu si te vei intoarce in tara cu saculetul plin. Partea proasta abia acum intervine. Ce vei face cu banii? Vei incepe constructia unei case sau vei sacrifica totul pe un rahat ce in Romania se impute si mai rau?

Iti spun eu, iti vei lua o masina tunata, iti vei gasi un/o amant/a, vei lucra cu ispita si te vei imparfuma cu singuratatea. Banul, pe roman il prosteste. Putini sunt cei ce se regasesc departe de pofta trupeasca si de distractiile tampesti ale zilelor noastre.In orice caz, cu diavolul in buzunar e greu sa zici nu. Ai nevoie de un antrenament temeinic. Pleci calugar si te intorci rebel virgin doar in urechi.

Instraineaza-te, fa-ti de cap cu cap si nu uita ca acasa te asteapta caldura sufleteasca. Ce porti tu acum in minte e doar plecarea si relaxarea. Ce e aici, e oriunde, nu vei da de mai bine, vei da doar de mai mult.

Acum, Romania revine la somnul cel de moarte. Mirosim a peste si ne confundam cu femeile. Ele si pe criza asta au succes. Sa dam cu totii din fundulet si sa ne bagam silicoanele la inaintare! Revolutia prostitutiei a inceput prin prostie, acum e pura manipulare.

Zambiti, va rog! Sa stie lumea ca aveti dentist!