M-am mutat pe JohnCristea.RO

luni, 26 ianuarie 2009

| Ar fi ilegal sa nu faci sex |


Acum sadesc imaginea unei casatorii ce mereu are o problema. Citeste in soapta si pune accentul pe sensul propriu, totusi nu uita sa ametesti contextul. 

Daca universul ar fi grait acum ceva timp si pe limba ta, atunci ti-ai fi dat seama ca e groaznica abstinenta ta. Si esti mult prea redus ca si calitate, te-ai retras si ochii tai nedormiti cauta perfectiunea. Nu ai s-o gasesti.

Cineva te tot asteapta si a semnat un "contract" cu tine. Sunteti legati prin lege. Normal ar fi sa va jucati unu' cu celalalt. Nervii va obosesc, iar cheful va scade, va apar riduri si nu v-ati consumat.

Sunteti ca doua baterii ce stau nefolosite, se descarca de la sine, termenul de valabilitate e pe sfarsite, iar sexul vostru a devenit tampesc, e o masturbare a sinelui, casnicia pe pe duca. Bucurati-va.

De ce ? Pentru ca nu sunteti singurii. Nici sa nu va aud trecand pe la "casierie" si cumparand iubirea, nu e de vanzare, totul e monoton si nici nu va dati seama...

Incalcati legea universului. Nici nu va pasa, sunteti preocupati doar de grasimea acumulata de care vreti sa scapati, de macarea ce vrea sa dea in foc, el are vise cu tipa dezbracata si intrata in televizorul semicolor, ea se excita cand vede un tip mai tanar decat ea...

Sunteti jalnici si ati uitat cum era la inceput. De ce va mai lipiti unu' de celalat daca se intampla asta doar de ochii lumii ?De ce sunteti perversi doar in ganduri, iar actiunile voastre uita o manifestare? De ce a disparut pasiunea si cartile v-au invadat traiectoria spre a redirectiona iubirea ?

Maine o sa deveniti cei mai legali. O sa rupeti "garantia" si totul va expira. Obligatiile se vor duce de rapa, vor deveni gunoaie, iar voi veti fi zambitori singuri cu sanse spre un nou lacas al iubirii neimpartasite.

Pacat ca ati mai stat, dar bine ca in cele din urma v-ati dat seama. O ultima noapte de amor perfect in care amandoi va dedicati, ceva ce seamana a prima iubire. Un gand ce v-ar intoarce pe dos si v-ati da seama ce va lipseste cu adevarat. Noul va interveni in viata voastra.

Legal era si sa va iubiti, doar ca voi va indoiati si alternativele va invadau mintea. Ilegalitatea devine pura dreptate, acum normal ar fi sa va evitati.

Ati uitat sa va iubiti, sa ripostati impotriva plictiselii, sa va priviti in ochi ore in sir, sa va sarutati mai mult decat scrie la carte, sa va tachinati, sa va surprindeti, sa traiti din lucruri ce inainte erau pe cale de a va aduce in cerul cu numarul noua, ati uitat ca ati fost un intreg, ati uitat, iar cladirea acum a fost daramata. V-ati strans lucrurile si ati pornit catre o noua destinatie...

Pe drumul tau spre fericire, ar fi ilegal sa te gandesti la ce ai lasat in urma, acum elibereaza-ti mintea si fa sexul sa devine mai mult de atat...