M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 20 ianuarie 2009

| Nu te intereseaza |


Si clar ai o solutie, poti scapa mult mai usor. Nu te mai implici si dormi pe tine. Pasivitatea te va omori intr-o zi si pun pariu ca nu-ti va pasa.

Nu te-am lamurit ce e cu scaparea. E simplu, multi dau de probleme si in momentul in care vad ca se strang prea multe, accepta noua forma de exprimare, ce are legatura cu titlul. Baga la cap, evita si mergi pe un drum sigur.

Nici nu au trecut mai mult de cinci minute de cand am auzit, sau am vazut scris undeva cele trei cuvinte. E usor sa scoti pe gura orice, sau sa tastezi in nestire, e mai putin placut sa-ti dai seama ca cineva chiar n-are chef de tine, implicare sub zero la suta, in lipsa si in adormire.

Eu te-nteleg sa dormi, dar nici macar porcul nu consuma somnifere, tu faci abuz si te vaiti ca nu mai poti si abia iti vezi de treburile tale. Pare ireal dar exista timp pentru toata lumea, pana si pentru a ridica hartia aruncata pe strada de idiotul din fata ta.

Pe el nu-l intereseaza, asta pentru ca la cinci pasi de el se afla masinuta scumpa ce se ambaleaza repejor, la fel si fitzele lui. Hai sa-l aruncam in strada sa vedem daca are succes la cersit, sau poate nu, pentru ca-mi va fi mila sa-l vad cum citeste fiecare numar de imatriculare al mult prea scumpelor masini si cum se gadeste la gaura covrigului deja mucegait.

As abera cateva momente cat sa creez o strategie prin care indiferenta asta sa fie la egalitate cu plus minus zero. As calcula toate posibilitatile si as face omul sa inteleaga ca nepasarea noastra e cea ce ne distruge.

Lumea e perversa, toti suntem...

... povestea ta cu ea in lift vrei sa continue, ea sa coboare si sa dea cu gura de pleonasm, sa ti-o tragi in draci...

...asta te intereseaza ?