M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 31 decembrie 2010

| Anul 2011 sa va mearga la suflet |

Mai sunt putine momente pana ce va intra si Romania in anul 2011. Ma simt plin de energie si pregatit sa sper la mai mult de la mine pe anul ce vine. Nu voi tine cont de criza si nici de gura lumii si voi actiona, ca si pana acum, dupa cum imi spune sufletul.

Anul ce tocmai il las in urma, ramane in istoria schimbarilor din viata mea! Am realizat ca timpul nu sta in loc si ca trebuie sa ma comport dupa cum imi cere turma. Am invatat sa-mi fac patul, sa nu-mi mai las ciorapii pe unde mi se nazareste mie, sa aerisesc camera dimineata, sa-mi spal farfuria in care am mancat, sa nu mai beau coca-cola decat ocazional, sa nu mai frec menta pe internet, sa rup relatiile cu cei ce nu vor decat sa se foloseasca de mine, sa spun nu... sa lucrez cu spor si pasiune, sa ma respect si sa iubesc! Raman multe nementionate, dar totusi as vrea sa specific viata de lux pe care-o duc de cand nu mai ma dadacesc ai mei si traiesc aproximativ pe cont propriu. Nimic la intamplare!

Ii multumesc iubitei, logodnicei, sotiei mele pe aceasta cale oficiala pentru faptul ca ma suporta cu toate idioteniile din viata mea si incearca sa ma inteleaga pe cat posibil. Iubirea ramane pe primele locuri!

2011 va fi darnic cu mine si imi va oferi sansa sa-mi gasesc un al doilea job si sa fac din emisiunea "mETRoNet in noapte" un "drog", asta daca nu am reusit inca!

Voua va multumesc pentru ca ma cititi, pentru ca ma criticati, pentru ca oricum s-ar intelege cuvintele mele, ma vizitati!

Sa dea norocul peste voi si sa va indragostiti de viata! La multi ani!