M-am mutat pe JohnCristea.RO

luni, 17 noiembrie 2008

| Aberatii |


Mi-a picat pata instant pe niste lucruri care nu tin de mine personal, cat tin de general. Lucruri ce le scoti din gura destul de usor, nu ai nevoie de niciun patent, nici de imaginatie, ci doar de prostie si pofta de aventura, sau hai s-o numim curiozitate in stadiu de satisfacere.

Aberatii. Toate cuvintele, expresiile si vorbele, soaptele si nimicurile ce le divulga a ta gura fara implicare subiectiva, nu pune suflet ci doar pofta.
[sa-ti stea in gat]

Cum e posibil sa spui ceva atat de fals incat sa crezi si tu pe moment? Cum e sa declari si sa sustii, iar apoi sa lasi totul intr-un sertar dezordonat? Cum de exista in lumea asta vorba spusa fara rost? Cum e posibil sa spui te iubesc, cand tu nu vrei nimic. [ un nimic si "nimic" mai mult]

Ne mintim si ne place ! Ne indragostim si atasam de aberatii si uitam de adevarata senzatie. Fara ai spune numele, cineva, imi spunea ca am uitat sa iubim si ca suntem "impotenti" in a mai cunoaste altceva in afara de sex si bani. Ma mir ca nu ne-am luat si de droguri.

[trag aer in piept]

Postul asta ar trebui sa fie plin de aberatii, asta ca sa prinda bine orcui. Dar in cuvinte putem scrie nu doar aberatii, ci si despre ele.

Nu-i spune ca o vrei mereu, spune-i ca vrei doar s-o faci cu ea. [excitatule]

Nu o mintii ca alta ca ea nu va mai exista, la colt de drum alta te va fura.
[urla hormonii-n tine]

Nu spune ca ea s-a "miscat" perfect. A fost o iluzie, doar de moment. [porno?]

Ea, e o ea, iar tu esti un idiot ce nu o vrea...nu cu adevarat. [nu?]

Cand ti se ridica... te uiti in jur, iti alegi [ar fii o rima], intinzi scenariu, practici si pleci. Asa esti tu, plin de aberatii. [un actor mult prea grabit]

Cand spun "tu", ma pun pe mine prima data, iar apoi ma refer la tot ce e general si pus fata-n fata cu "rasa" masculina. Urasc sa cred ca nu exista nimic din ce-ar trebui sa fie mereu. Altii reusesc sa creada ca viata e un "cocteil" cu prea mult alcool si fara "apa". [vad, dar nu disting]

Bei aberatii...mananci aberatii...strigi in gura mare, dar tot aberatii. Calci stramb pe pamant, traiesti dar nu existi. Acum da vina pe aberatii.

Sa te constipi si sa faci ulcer, sa plangi si sa te chinui, pentru ca altii te-au crezut si tu le-ai furat ce-aveau mai de pret, increderea-n tine.

Te blestem, sunt doar niste aberatii.