M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 28 iulie 2009

| Cine se mai pateaza? |

E un lux dus spre superlativ ce nu are limite, petele se iau foarte greu, iar unele urme pot ramane pe viata. Detergentul, prost cum e el, costa o avere, iar cum economia loveste de la buric in jos, chilotii sunt cei mai solicitati, se umezesc instant. Totusi, pe timp de vara, orice se usuca repede, mai greu mintea perversilor ce umbla noaptea dupa "luna".

Extremele din ziua de azi au o vina la baza. Limitarea, cea pe termen lung, exagerarea si tinerea in cusca. Evadarea ulterioara are consecinte ce tin de haos in schimnare. Cum scapa, "leul" devoreaza tot, se manaca singur privindu-se in oglinda, se injecteaza si se pateaza. Durerea apartine necunoscutului, de aici incepe prima runda cu moartea, cu hainele murdare ce inghit jegul pana la inecare.


O tuse puternica ofera urechilor primul impuls negativ, e timpul ca cineva sa ridice cortina si sa-si dea seama ce se-ntampla dincolo. "Actorii" sunt pe jos, sunt drogati cu vise, sau ametiti de la bautura luata pentru curaj. Cum doar lasii s-au prezentat, betia s-a instaurat pana la fund, iar o noua cerere a fost plina de tarie. De ce bautura? Pentru ca e rece si te uda, te ia si te tine in ciuda.

Se pateaza astia care mint prea mult, care vrajesc doar prin cuvinte si se impiedica la fapte, cei care plesnesc sau busesc, dar nu stiu cand si ce sa mangaie, cei care privesc si nu uita niciodata sa clipeasca, cei care plang doar ca sa faca impresie in fata "concurentei", cei care se dau mari experti, desi tanjesc la putin si copiaza pentru o falsa reusita, se coloreaza cu negru cei ce se transforma la cererea "publicului". Cu greu te cureti, si totusi nu e prea tarziu.

A incepe inainte de terminare, a lupta fara pic de atac. Totul tine de cat de mult nou poti aduce. Pata nu se curata cu orice, iar daca plusezi pe aceleasi idei, ai posibilitatea sa iti spui la revedere.

Te vei ascunde o vreme, iti va fi teama ca nu cumva sa-ti para ceva de moment, vei inceta sa mai simti, dar o parte din "esenta divina" te va da peste cap. Sunt niste suflete ce ratacesc spre regasire si daca nu li se ofera, atunci cumpara la mana a doua, necesita patare.

Dragul nostru pamant, ce-l pe care uitam sa-l sarutam, il patam zi de zi, am ajuns sa nu ne pese de ce se afla prea jos, privim prea sus, dar nici norii nu suntem in stare sa-i atingem. Stii, da?

Nu ma lasa sa scriu prea mult, vorbeste-mi, comunicarea e cea care-mi salta siguranta la un nivel indestructibil, o noapte in care timpul s-a oprit in loc, in care plutirea a fost la propriu.

Toti fraierii spun ca tre' sa ma trezesc, ei imi dau indicatii, totul e cu dedicatie, toti se dau "grande" si nimeni nu-mi ofera atunci cand trebuie. Nu ma patati fara motiv, v-am facut prea multe "rele" si mereu mi-ati intors spatele, v-a deranjat ca eram prea alb, nu v-ati dat seama ca foloseam un detergent ieftin.

Ce e asa special? Lucrul ala marunt si ce nu-mi miroase-a figurant.