M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 28 noiembrie 2008

| Am de numarat ganduri |


Am mintea plina de tampenii. Toti zic ceva si eu trebuie sa ascult totul. E unul din micile mele defecte. Trag cu urechea, dar si acolo unde nu trebuie.

Ceri o parere unei persoane ce-ti e destul de apropiata, "pliata pe sufletul tau" si iti ofera cat poate ea, dar esti nemultumit. Te duci in nebunia ta, alergi, faci inconjurul lumii sau al orasului si dai peste necunoscuti. Sunt multi si tot la fel de multi iti si plac. Te atrg la o conversatie. Nu scrie pe ei "aici magnet de pol opus", dar au acel ceva ce nu se vede ci se afla in aer. Miros daca are? Inca nu mi-a mirosit, dar apoi o sa vreau si gust si se va spune ca am pretentii. Vreau cat se poate si ma multumesc cu cat mi se da. 

Cand ai contact cu cei din jurul tau totul e o "batalie" intre priviri, zambete, gesturi si vorbe ce nu le auzi, dar esti gata sa le citesti pe buze. Ai vrea sa ai un nou simt inventat de tine, dar Dumnezeu ti-a dat destul si trebuie sa profiti. Iti iei inima in dinti, nu o strangi prea tare, o lasi sa bata si toata lumea vine spre tine. E inca tacuta. Asteapta startul. Uiti totul, ei profita, incalca "legea" si iti spun si ceea ce nu vor. Tu totusi asculti si speri sa nu ajungi in starea aceea decat prin imaginatie. 

Am zece degete pentru doua maini. Pot avea mai putine, dar nu mai multe, cel putin nu de unu' singur. Nu am ganduri sincigase, dar am ganduri.

Sunt multe la numar si imi e greu sa le "sortez", sa le comapr si dupa o reamestecare sa le pot diferentia. Nu am un prim si un ultim, am doar multe. Ganduri.

Acum domn' ene, cel ce nu de mult se lauda ca ne adoarme mai ceva decat un somnifer ma pune sa numar totul ca pe oi. Am ajuns la o suta si nu am adormit. Totul e o continuare. Gandurile mele depasesc limita si obosesc. Sunt prea stresat si ma detasez.

Pentru putin am OFF. Imi incarc bateriile si revin. E la plural deci sunt mai multe. O sa dureze ceva timp. Imi promit mie ca nu mult, doar o perioada.

Asta e noul pe gand si il vreau si pe al tau aici. Sa-mi spui ce si cum despre urmatoarea ta replica, fapta sau nebunie. Despre ganduri, cate la numar.