M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 8 august 2010

| Cum se chinuie unii sa slabeasca |

E groaznic cand nu te mai simti bine in pielea ta. Medicii practica liposuctia, dar nu adauga si muschii, banii sunt putini, iar noi abia de ne permitem o shaorma toxica pe saptamana.

Sunt de parere ca saracia ii face pe oameni mai grasi, asta pentru ca tentatia spre chimicale este mare si pretul este accesibil. Produsele BIO sunt doar pentru cei inzestrati cu bani pe card sau in buzunare. Discriminarea e in floare si nimeni nu observa libertatea inconjurata de garduri.

Cand greutatea ta ar trebui sa fie de aprox. 60 kg, iar tu depasesti 90 kg, anturajul in care tu supravietuiesti incepe sa-ti bata apropouri, totul devine sufocant si te excluzi din evenimentele ce te vor doar in bikini si cu zambetul pe buze, balacindu-te in piscina, mare sau ocean.

Femeile se chinuie tot mai mult sa arate ca standardul de la televizor. Stardardul care oricum e un fake plin de fotosopare. In alta ordine de idei, minciuna mass mediei este o lege pentru cele ce vor sa arate ca fetitele de la miezul noptii.

Mi-as dori ca slabirea sa nu contina:
Pastile, scumpe sau ieftine, administrate in scopul unei slabiri sigure si rapide.
Degete pe gat, imediat dupa o masa copioasa.
Laxativele ce consumate in mod excesiv pot duce si la deces.
Foametea si postul (religios) indelungat.
Diete ce includ medicamente promovate de catre nutritionisti.

Iar chinul continua la nesfarsit, chiar si mintea trebuie pregatita atunci cand trupul urmeaza a scapa de o greutate, fie ea minora sau majora.

Fara miscare nu faci altceva decat sa-ti privesti surplusul de piele ce incepe sa-ti atarne imediat dupa primul kilogram de care ai scapat.

Foloseste-ti picioarele cat inca le ai. Alearga, mergi pe jos, danseaza si fii un trup BIO.