M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 31 ianuarie 2008

Atractia fizica are prioritate


Nu vreau sa ma lungesc prea mult. Am sa ma refer strict la acea atractie intre doi prieteni (amici) ce exista de cand lumea si Pamantul!

Punand sexul feminim si masculin intr-un singur rand si spunand ca sunt doar foarte buni prieteni o sa ne intrebam daca nu cumva sunt mai mult de atat, daca nu cumva ceva in mintea cuiva se dezvolta si incerca sa depaseasca o limita.

Eu sunt de parere ca nimeni in lumea asta nu poate sta langa o persoana de sex opus fara sa aiba o anumita atractie si poate acum ai sa te gandesti la perosane mult mai in varsta decat tine.

Pentru acele persoane nu simti decat o atractie parinteasca, ca si cum ai simti ca acel sentiment ti-a mai fost oferit, un sentiment de siguranta, dar totusi vorbim de atractia fizica pe care o intalnim in viata noastra. Ea exista pretutindeni! Ne putem gandi si la acele iubiri neimpartasite dintrei doua persoane care sunt doar intr-o legatura de prietenie foarte buna.

El baiat si ea, evident fata. Se inteleg de minune, dar se poate si mai mult. De fapt cazul e altfel: amandoi sunt oameni, sunt de sex opus si au ceva de ascuns.

Sau ne putem rezuma doar la o simpla chestiune, o afirmatie: nu exista foarte buni prieteni, de sex opus, care sa nu simta ceva, unul pentru celalat.

Gandeste-te ca ai o prietena foarte buna cu care te intelegi foarte bine. Oare de ce te intelegi cu ea atat de bine? Oare de ce nu va certati? Oare de ce sunteti de acord cu tot ceea ce faceti impreuna? Te intrebi!? Ma intrebi!? Eu iti raspund.: pentru ca exista atractia fizica.

Atractia fizica nu inseamna neaparat ca el sau ea sa fie "superbitatea lumii", ci sa exista acele gesturi si indicii ce duc spre o apropiere.

Pentru unii ceva banal, dar pun pariu ca nimeni , nici tu nu ai prieteni (foarte buni prieteni) de sex opus care sa nu te atraga. De ce? Pentru ca inainte ai facut o selectie, iar acea selectie ti-a impus sa traiesti intr-o anumita categorie.

Exista "grupuri" care au un "stapan". Stapanul este cel mai frumos si isi strage pe langa el persoane nu la fel de aratoase. Astfel el devine piesa principala a grupului. In felul acesta fiecare cucerire ii apartine!

Atractia vine din dorinta de a depasi limitele, de a uita ca nu exista nimic daca nu faci mai mult si din lucruri spontane si normale in acelasi timp.

Cu toate randurile de mai sus, nu am spus nimic despre titlu, dar spun acum:

Atractia fizica are prioritate deoarece de multe ori esti ales dupa frumusetea fizica. Poti promova in anumite activitati atunci cand aspectul fizic e unul bun - uneori omul uita sa se uite la tine (la sufletul tau) si iti asculta doar exteriorul pe care il detii pentru scurta durata. Ce sens are? Cu toate astea, crede-ma, ar fi bine sa fii aratos, ai multe avantaje, ai PRIORITATE !!!

Intrebarea mea suna cam asa: "Pentru unii atractia fizica are prioritate. Intr-o prietenie ce ar avea pentru tine prioritate ? "

Astept sa scrii, sa comentezi si sa postezi. Fiecare parere face parte din blog!