M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 8 iulie 2008

| Undeva la mijloc |


Dau "play" si apoi "stop" si tot asa... si ma joc fara sa-mi pese. Derulez inainte si inapoi si vad totul diferit.Ascult melodia si o compar cu viata si imi e greu sa decid cand trebuie sa spun stop si cand sa merg mai departe.

Ma joc cu melodia, dar si cu viata si imi e teama sa nu le confund atat de rau si sa raman fara nimic.Probabil iti dai si tu seama ca nimeni in viata asta nu poate tot timpul sa fie fericit oricat ar incerca. Si cautam mereu ceva care sa ne readuca la viata si nu reusim decat pentru putin timp.Poate ca te introduc in pesimism, dar eu duc lipsa de imagini si spun totul doar prin cuvinte.

Sunt nedumerit cand vad o persoana ca zambeste si apoi cand se opreste deja isi ia atitudinea de om nefericit.Uneori si eu rad, fortat chiar si asta doar pentru a ascunde ceea ce nu pot spune orcui sau ceea ce nu ar intelege orcine.Acum caut un/o "strain/a" care sa ma priveasca , iar eu sa-i spun viata mea in trei cuvinte, dar vor tine atat de mult acele cuvinte incat timpul va uita de noi.

Nu stiu de ce , dar simt nevoia in anumite momente sa ma expun noilor provocari, dar am retinerea de raul din jurul meu pentru ca deja a devenit o problema majora. Nu prea mai am talentul de a alege cei mai bun si restul sa-l dau deoparte si asta pentru ca raul s-a legat de bine si sunt greu de separat.

Eu beau un pahar cu apa rece. Ma racoresc si zambesc fals si asta pentru ca si apa a fost destul de amara. Primesc putin si evident ca ofer la fel. Imi place sa facem pasii impreuna in orice situatie si urasc clipa cand am baut suc pentru prima data. Era prea dulce si ma baga in ceata.

Eu ma joc cu niste cuvinte si le amestec pana devine un lucru omogen din viata mea, dar am impresia, ca ma invart in cerc si marele pacat e ca nici macar nu e mare cercul. Dar macar observ totul mai repede... ajung mai repede la capat si vad totul in aceiasi ordine dar in timpi diferiti.

M-am inecat, m-a injurat cineva si nici nu vreau sa ma gandesc cine.As vrea sa sughit si sa ma gandesc ca m-a pomenit cineva de bine, m-a laudat cineva sau mi-au "murit laudatorii", iar cei ce nu m-au vrut prin preajma si-au ales calea cea mai dreapta spre a ma dezamagi.

Din lucrurile mele impart si cu tine, e adevarat ca nu prea mult pentru ca am inceput sa detin o mica cantitate de egoism si asta din cauza unora, dar si a mea. Impart doar cu cine merita si imi doresc...

CA SI TU SA MERITI !!!