M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 16 iunie 2009

| Oare mi-ar placea o urata? |


E o intebare pe care o poti pune la pamant foarte usor. Aproape ca nici nu-si are rostu', si foarte usor ar trebui sa existe un negativ fara indoiala, dar asta doar la prima vedere.

Te provoc sa studiezi mai bine intrebarea, este una retorica si nici macar eu nu reusesc sa-i zic ceva, nu am un raspuns si nici asul nu-mi doarme in maneca. Trezesc doar niste hormoni si vrajesc dictionarele pentru a intelege rostul. Farmecul meu zace in desert si daca se trezeste si vrea sa zbiere, nu-l aude nimeni, nici semnalul unui presupus telefon nu ar trece de bariera zero.

Online-ul face minuni. Astazi am primit o intrebare mai complexa ce m-a iritat, sau mi-a atras atentia intr-un mod "brutal". Si cica, si eu sunt ca toti ceilalti, ca nu m-ar atrage o tipa cu multe cosuri pe fata, cu sanii mici, cu un fund "deformat" si cu nimic special la infatisare. Nu a zis chiar asa, dar am dramatizat putin, asta ca sa pot intra in momentul trecut de ceva ceasuri bune.

Daca nu are pielea fina, nu am s-o pot atinge, sau nu mai mult de cateva clipe. Nu sunt mitocan si nici perfect nu ma cred, dar frumusetea interioara radiaza si la suprafata. Nu exista exterior si deloc interior. V-am zis eu, si "manechinuitele" si pitipoancele si materialistete, dar si proastele, toate au un suflet, si oricat de nesimtite sunt, plang destul de mult cu o perna in brate.

Noi ne confundam in piriviri si sexul ne omoara sufletul. Am inceput sa ne-o tragem de mici si nu ne ajung pozitiile. Inventam si apoi aplicam, nu uitam sa ne laudam.

Nu mi-ar placea o urata, stiu sigur ca nici sufletul nu i-ar fi mai bun, iar cand spun urata, ma conectez la privirea ei, acolo vad daca se integreaza si daruieste ceea ce trebuie.

Ii multumesc omusorului pe care acum nu-l mai suport, pentru ca mi-a spus sa acord atentie ochilor. A facut un lucru bun pentru mine, iar de la fund... am ridicat privirea, acum sunt inversate.

Cosuri, un pic de burtica, o inaltime nu peste 1.70, o pielea mai aspra si un zambet mai putin de o secunda pe zi. Astea sunt semne ce sunt trecatoare, avem remedii si trebuie doar sa le punem in aplicare.

Ieri urata, azi frumoasa, dar niciodata iubita. Aici e problema, cati sunt in stare sa te iubeasca.

Placerea mea sa plac lumea, mai ales o "urata"!