M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 19 decembrie 2008

| Vreau sa ma "droghez" cu tine |


Nebunie curata daca ai imaginatia scurta si te gandesti la sensul propriu, dar aprecierea mea daca citesti de doua ori si iti dai seama ca fiecare semn e plasat cu un motiv. Motivul de a ma face inteles.

Toata nebunia asta si chiar ideea de ce nu, a inceput de la un joc de sms-uri ce s-a terminat undeva nu mai tarziu de miezul noptii. Un fel de anonima, a  inceput sa-mi tasteze, dar nu pe mess ci fix pe telefon. Greu sa nu fiu curios, am inceput sa ma "hranesc" din cuvinte si sa incerc sa-mi dau seama cine-i persoana. Iluzii si indicii ce terminau totul inainte de "send", dar nu faceau altceva decat sa ma imbete cu tachinare lichida... ceva alcool imaginar ce se administreaza in momente de liniste fara zgomote inutile.

Cui nu-i place dragostea sa se "drogheze" cu realitatea. Cine are tupeu sa-si recunoasca starea, sa nu-i pese decat de moment si sa uite de restul, cine crede ca materialul trebuie scos de pe tine, cine atinge si inainte spera, cine spune ca o enumeratie e banala, dar iti creeaza starea necesara, cine viseaza fara ochelari si stari speciale, sa se "drogheze" cu mine.

Incepe jocul celor ce nu se cunosc. Sau cel putin cineva e legat la ochi. Nu are voie sa paseasca, dar poate pipai. Mirosul da senzatie de umed, de incapere inchisa, dar e doar ceva sa te faca sa renunti, dincolo de toate descoperi o atingere fina, venita de nicaieri. Ceva te furnica, te face sa tremuri, nu de frig, iar mental te face sa te exciti din imagini ce mintea ti le creaza.

In mana ai o seringa, e plina de vise si putin adevar, un ac ce il potrivesti sa intre in vene, astepti o clipa, te gandesti, te razgandesti. Primesti o palma. Iti dai seama ca realitatea e dura si vrei sa te calmezi. Te "droghezi". Nu ai uitat sa scoti aerul, iar acum il inspiri pe gura si buzele tale se apropie de ceva...umed...sau umezite bine, sunt alte buze, de partea mea le simt feminine, ii simt si respiratia, dar nu pot privi. Atingerile ma asigura ca efectul "drogului" e imediat si starea mea e amplificata de ea. 

Simt un ceva rece. Ahh. Mi-a luat din "energie". Dar acum am acel ceva rece in mana mea. E un cub de gheata ce vrea sa devina apa, dar se apropie de pielea ei si devine... totul o fantezie...

Efect ce mi-l explic atunci cand se traieste cu adevarat sau cand ceva a creat o noua stare. Nu conteaza cat tine, poate si infinitul e putin, dar clipa o poti bate in cuie, sau o poti pastra intr-un cub de gheata, undeva la rece... Sa nu uiti...

Pasul urmator e sa te arati si sa-mi confirmi ca inima ta s-a "drogat", e amortita si gata sa fie dusa de val. Ne putem si ineca. Dar eu vreau... sa ma "droghez" cu tine.

Sa nu uit, e totul in cuvinte, raspunde ca mine.