M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 7 septembrie 2010

| Cazare revelion 2010 - 2011 |

Poate nu va vine sa credeti, dar eu unu, deja imi fac planuri inca de pe acum in ceea ce priveste bugetul pentru la iarna si mai ales cheltuiala dintre ani.

Nici macar nu am iesit din datoriile facute cu Marea Neagra si ne gandim ca e bine sa avem in mintea noastra si o administrare a sumelor fabuloase pentru Revelion.

Mai putin de 4 luni au mai ramas si aproape toate site-uri specializate si-au etalat ofertele la cazare si masa festiva pentru MOMENTE SPECIALE.

Sper sa nu fugim prea multi din tara din dorinta de a economisi, ci sa ne bucuram de frunza noastra verde si de frigul ce se va napusti curand asupra noastra.

Eu as opta pentru Brasov sau Timisoara, desi preturile sunt piperate si parca nu se merita. Sau as ciocni paharul de sampanie, sus, undeva pe un munte, la o cabana uitata de lume, unde nici electricitate nu exista.

Cazare de revelion gasesti la orice pas, inca. Te sfatuiesc sa incerci de pe acum sa optezi pentru cateva locatii, deoarece ofertele se vor cumpara rapid si a ramane pe dinafara inseamna a da si mai multi bani.

Pana atunci cazeaza-te intr-un loc de munca stabil, unde banii se dau la timp si unde colegii tai iti sunt si amici de bere (fara alcool).