M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 21 ianuarie 2009

| Un motiv pentru care tu nu esti gay |

                                      lasa fetele, ca ele's lesbi, citeste mai jos...


Ma intreb daca nu cumva trebuie sa existe mai multe motive. Evident mintea mea debiteaza foarte usor cai prin care tu sa spui de ce asa si nu invers, dar acum nu ma pot juca cu a ta parere, ci iti pot spune doar o teorie.

Supararea cand imi vine, uit de versuri si de ce ai poposit aici. Probabil ai vazut ca scrie cuvantul "gay", dar sa nu uitam de lesbiene.

Se presupune ca ele au ajuns in asa numita stare din cauza violentei din jur. Maltratarea pentru o ea a fost mancare pe paine, iar de acolo o mica deviatie s-a produs. 

E normal ca o fata sa se uite la o alta si sa o admire, dar la fel de normal e sa n-o sarute. De acolo incepe acea normalitate a "anormalului" si  motivatia este limita, peste care trebuie sa trecem, sau sa treaca. Nimeni nu le promite ceva mai bun, dar probabil ele gasesc. Sa nu uitam ca jignirile, sau chiar bataile primite, insultele si inselarile de care a avut parte o determina sa ia decizii mult prea feminine. [obisnuieste-te cu asta]

E o ea din  orice parte, care ajunge sa iubeasca ori banu' ori persoana, dar care are totusi un suflet ce se alimenteaza cu ceva. Acel ceva e mai scump decat benzina si se capata de la destinul presupus si inexistent.

Clasificarea lesbienelor aduce nenumarate trepte, de la cele se afirma si apar in massmedia, pana la cele ce doar se masturbeaza sau gandesc spre "material" tot feminim.

Ai citit pana aici despre femei, implicit lesbiene, un caz anormal din punct de vedere al perpetuarii speciei, dar sa nu uitam ca  iubirea nu specifica nimic si nu functioneaza dupa niste legi, noi le inventam, sau incepem cu o fantezie.

Singurul motiv pentru care noi, "masculii" nu suntem gay, e femeia. Daca ar trebui sa luam in considerare anumite minti bolnave, ar trebui sa dam din cap si sa aprobam ca toti sunt gay si ca doar acea "dictare" din fasa ne-a impus autosugestia ca atunci cand o sa fim mari sa privim femeia nu altceva. [in cazul in care esti barbat] 

Iesit din normal, daca de mic un copil creste intr-o familie cu alte "normalitati" si care nu reactioneaza cu exteriorul numit realitate, acesta ajunge sa caste gura la persoane de acelasi sex.

Imbecilitatea a creat o teorie iar mintea mea ar trebui trasa la raspundere pentru asta. Toti am exista sub numele de gay, daca femeia nu ar fi avut un efect asupra hormonilor nostri. Iar eu declar ca nu sunt nici imbecil si nici gay, ci doar gandesc mai altfel pentru clipa asta.

 Normal ca si pe mine, ca si pe tine, ma atrag femeile[atentie la plural], poate chiar cele mai mari decat mine ca si varsta, dar teoria asta imi da de gandit. [ un pic mai mult]

Daca ma nasteam in altfel de normalitate, deveneam impotent de la sine, abstinent, calugar, orice se putea, orice avea in componenta evitarea penetrarii aceluasi sex si tampenii scarboase.                                                         [cel putin asta spun acum]

Norocosi sunt unii gay, adora sa vorbeasca cu femeile, sau ele cu ei. Sunt mai feminini si pot privi uniforma de nud a unei tipe extrem de repede. Socul e mare pentru inceput, dar o fata cauta sfaturi de la persoane de genul asta.

Motivul e la sfarsit si ti-l ofer intact, asa cum trebuie, dar poate l-ai extras si din alte randuri.

Esti mascul dotat, te-ai plictisit de tine si vrei altceva, iar pentru asta femeia e cea ce te va trezi la realitate, te va satisface, iar motivul pentru care face si ea chestia asta nu ai sa-l cunosti.

Obinuieste-te cu ideea de iubire...