M-am mutat pe JohnCristea.RO

luni, 14 iulie 2008

| Doar ochii tai |


Daca ma intrebai acum vreo luna si ceva la ce ma uit prima data la o fata iti spuneam destul de sincer ca ori la chip....ori la fundul ei si mai apoi la cum gandeste.Un raspuns destul de simplist cu o tenta de timiditate fata de persoana care ma intreba.

Penibil fata de mine ca nici nu prea ma uitam la culoarea ochilor unei fete si nici nu prea ma interesa si asta pentru ca "pur si simplu" nu-mi atragea atentia.Egoismul din mine facea ca privirea sa-mi stea "suspendata" in parti mult mai retrase ce ma duceau cu gandul intr-un singur punct.

Fara sa-mi tai craca de sub picioare spun ca am pierdut destul de mult si am uitat sa fiu mai atent la lucrurile marunte care ar merita toata atentia.

Ochii tai...privirea ta si profunzimea pe care o ascunzi atunci cand schitezi un mic zambet. Ti-am zis doar ca nu toate sunt la fel si niciuna nu seamana cu cealalata, dar tu ai ceva mai mult. Nu gasesc in cuvinte acel ceva pe care sa-l scriu aici, dar ma bucura faptul ca tu stii la ce ma refer.

Ma crezi sau nu, dar nu m-as plictisi ... sa te privesc in timp ce tu te "joci" cu timpul si treci dintr-o stare in alta si faci totul din placere asa cum iti place tie. Si totul pentru ca ai tai ochi ascund un lucru... ascund bunatatea si inocenta pe care o ai si pe deasupra o daruire pentru cei ce nu au tot ce si-au dorit.

Sunt ochii tai si vezi prin ei aceiasi lume ca si mine, dar difera perspectiva...e una singura vazuta in mai multe feluri...diferita doar din punctul nostru de vedere, iar ochii tai ineaca tot lasand doar adevarata perspectiva sa se evidentieze.

Nu as putea sa te mint si sa-ti spun ca ai cei mai frumosi ochi din lume... e posibil ca nici macar sa nu existeasa ceva , dar dintre toti ai tai sunt singurii care ma mai provoaca sa ma amestec cu visele si sa nu traiesc in stres si fara pic de ceva nou.

Nu stiu daca ai observat, dar e de ajuns sa privesti o persoana ca sa-ti dai seama daca te minte... tu insa ametesti persoana....si daca ai vrea ai obtine ce vrei si totusi nu faci asta...pentru ca te vrei altfel...

Nu te laud... si nici macar nu astept un multumesc.Ai ochii verzi si sunt singurii in momentul asta pe care i-as crede cu adevarat... restul m-ar insela doar sa-si atinga scopul.

Si de data asta totul porneste de la ochii tai....de la privire si se ajunge la... ce vrei tu. Si acum te pot privi si imi dau seama ca ochii tai au o transparenta extrem de fina ce ma conduce direct la inima...si ma ajuta sa stiu ce simti... e chiar mai mult decat o soapta sau cuvinte scrise in zadar... e exact a ta viata pe "shleau" .

Si acum punct si de la capat...

...dimineata ai sa te trezesti si ai sa stii ca o noapte intreaga am vrut sa te privesc gandindu-ma ca ai sa-mi arunci si tu o privire....