M-am mutat pe JohnCristea.RO

duminică, 30 noiembrie 2008

| Eu votez cu... |


Eu votez? Nu cred. Inca mai am timp, dar nu vad un motiv principal pentru care eu sa fac lucrul asta. Nu sunt indeajuns de matur cat sa ma mint de nebun ca eu voi schimba lumea printr-o stampila pe un partid si un chip. 

Multumesc celui ce a inventat realitatea pentru ca poate ma indragosteam de o domnisoara ce arata mult prea bine in pozele(poza) de campanie, dar "prezenta" la diferite evenimente a demonstrat ca poza merita toti banii, ea nici macar un leu. Nici macar nu poate sa-si traga ceva mai "decent" pe ea, ci doar niste haine ce le poarta lumea la sate. Sau poate promoveaza si continua fenomenul de " taranii e pe drum" .

Nu am nimic cu politica asta, sunt afon, incult in domeniu si nu ma intereseaza, dar am facut indigestie de la atata campanie ce astazi isi va arata roadele. Cei ce au un microfon in fata sau o camera nu au voie sa influenteze in schimb religia noastra cheama "crestinii" sa le spuna cu cine sa voteze.

Aberatii. Imi e sila de minciuni si de oameni ce isi promoveaza imaginea cu dulcegari. Daca ti-au dat ceva atunci te au la degetul mic. Chiar daca ii votezi sau nu, ei sunt cei care or sa spuna ca ai luat de la ei, totul cand vor avea ocazia. 

Altii au murit pentru amaratul de drept de vot din ziua de azi. Dar minciuna si banii sunt vinovati. Nu am dreptul sa injur vreun candidat, dar sunt multi care nu au ce cauta, majoritatea chiar. Nu-mi vine in minte pe ce m-am gandit sa pun stampila, am sa pun la nimereala. 

Si cu siguranta deja se stie cine, ce si cum castiga. Cine a avut cea mai mare promovare si a bagat cei mai multi bani se va bucura. Respect anumiti colegi ce m-au rugat sa nu postez partid desi as fi tentat. 

De oriunde ai fi tu, ce partid vrei sa castige ? 

P.S. Partidele sunt ca niste trepte jalnice. De la prosti pana la dobitoci, mancatori de bani si pana la cei mai retarzi, sau poate vine minunea.