M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 10 septembrie 2010

| In exclusivitate, Madalina Manole isi ia adio |

Salut pe aceasta cale televiziuni nationale precum, Pro TV, Acasa Tv si Antena 1. Stiu ca foamea este mare, dar ma macina un lucru dureros. De ce nu-i lasam pe cei ce nu mai sunt printre noi sa se odihneasca in pace?

Ieri Diaconescu statea in mijlocul audientei, astazi cerseste un nou subiect, iar voi vorbiti despre Madalina si despre sufletul ei la care nu multi au ajuns.

Maruta si-a lasat barba si look-ul "noilor" oameni e din cauza vremii ce se schimba la fel de rapid. Ne vindem ca pe niste curve si ne asteptam ca oamenii sa ne placa pentru ceea ce suntem dincolo de sticla. Nu mai merge cu realitatea, unii dorm in scaunele lor si dau ordine, iar altii executa fara drept la cuvantare.

Nu e cum vrei tu, e cum vrea MUST media, cum vor viitorii morti si oamenii pe care nu-i apreciem decat dupa ce stau dupa gratii, la doi metrii sub pamant sau dupa ce depresia ii innebuneste.

Filmul Madalinei Manole se va arata in mai putin de o ora si va inchide gura tuturor celor care au suspectat suicidiul ca fiind un plan diabolic al celor apropiati artistei.

Happy Hour se bucura de incasari fabuloase, toate ziarele nationale de maine vor scrie cate ceva despre "eliberare" si "adio".

Televizorul isi bate joc de noi! Ne aflam intr-o oala ce sta sa dea in foc si noua ne pasa de ploaia de afara.

Senzational, dar am inchis televizorul, nu-mi doresc sa inghit voma celor ce vor sa-si promoveze un album sau imaginea pe spatele unei tragedii.


Madalina Manole, adio ...