M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 8 octombrie 2008

| Brunete, blonde si un pic roscate |


Trei genuri extrem de populare la fiecare pas. Le luam la rand si apoi normal ca tragem si o mica concluzie mai "tragica" sau domestica, asta pentru a nu supara pe nimeni.

Ma nimeresc pe strada, ma nimeresc sa merg si ma bucur de lucrul asta. Si mai mult, ador sa stiu ca se plimba si alte "lumi" pe langa mine si evident banuiti bine, ador sa vad fete la tot pasul. Probabil e varsta, sau obsesia, dar nu conteaza, nu's singurul si nu vad ce e atat de mare mirare. 

Le privesti din lateral, din fata sau din spate si te uiti exact la zonele care te atrag mai mult. Iti fug ochii chiar si in locuri "nesimtite" sau mai pentru perversi, desi posibil pe ea nu o deranjeaza. A, sa nu uit normal, vorbesc despre o ea, sau despre ele, despre fetele pe care inevitabil le observi si posibil iti fac pofta sa le privesti ca pe un film ce ruleaza sau ca pe o realitate dupa care salivezi, ma contrazic, probabil nu.

Acum le vedem cum se misca, usor, usor, exact asa cum au exersat in oglinda de multe ori, si uitand sa mai ajunga la timp acolo unde erau "solicitate". Off fetele astea. Au tot felul de miscari din solduri, de buze mai rujate si mai apetisate ce dau in natural desi te inseli, de priviri tot mai "ranitoare", dar care te ranesc doar psihic stiind  ca nu le poti avea pe toate, sau chiar pe niciuna in cazurile extreme. 

Ahh, prea mare introducerea asta. Sa lamurim, in sute de miliarde de fete, sau cate sunt ele intr-un grup, sau pe strada, zarim cu privirea noastra "expermentata" trei categorii de fete si luandu-le la nimereala, vedem roscata, bruneta si de ce nu blonda.

Vreau sa ma iau un pic de roscata. E posibil ca ea sa fie cea mai "wow" dintre toate si asta pentru ca are o culoare a parului ce nu o poti avea in mod natural, si ii dam un sfat sa incerce si cu mov, rosu sau chiar verde ca sa vina primavara la ea in "cap". Sunt rau. Ce am eu cu roscata? E o fata ca si celelalate, doar ca a adorat reclamele de la tv si a vrut sa-si schimbe "look-ul", si posibil imi place si mie cum arata. E roscata, iar categoria asta mi se pare mai greu de asortat pentru ochii mei.

Buuun. Gata roscata, ca e posibil ca cineva "sa-mi umple frigiderul". Abia inventez o noua dieta bazata pe actiune si reactiune. Dar fizica din scoala tot plictisitoare e.

Blonda. E si ea pe strada si daca nu e vopsita sigur are o culoare mai inchisa, sau poate a batut-o soarele prea mult, a profitat de vara si e posibil ca si pielea ei sa fie indeajuns de "buna" , adica asa , colorata si inchisa la culoare, si toti sa "moara dupa ea". Dar ce ne facem cu atatea bancuri ce s-au inventat pe seama acestor "minunate" fete? Ele sunt tot fete, dar e posibil sa-si puna o stampila in momentul in care "adopta" aceasta culoare. 

Pentru multi blonda= bunaciune fara minte. Gresit! Blondele sunt chiar destepte, sunt doar unele ce vor sa te faca sa crezi ca totul e ca tine si apoi te ataca mai ceva ca o pisica, sper ca tu sa nu "latri", ca altfel te baga la cotet. Ca si atentionare, blonda e o "copila" ce-ti ofera din "carnea" ei  ca tu sa-i oferi buzunarul tau. Specificam, nu toate, majoritatea:) .

Iar acum sectiunea preferata pentru cei mai multi, ma numar si eu printre ei si nu-mi pare rau. Daca scriu ceva mai altfel e din vina mea, sau a preferintelor mele. Bruneta. Hopaaaa, stai ca asta e culoarea cea mai divina, provocatoare si irezistibila. Bruneta apare si in reclame, si in filme si la radio, oriunde e facut ceva cu cap. Ea e cea mai comestibila sau comerciala, la asta ma refer, adica excesiv si fara masura dai peste ea. De ce oare? Poate mintile luminate o vad cel mai bine. 

Bruneta nu obisnuieste sa-si achizitioneze silicoane si se lauda cu ce are. E destul de inalta cat sa placa si celor mai pretentiosi baieti, ma scuzati, barbati si plus de asta o duce mintea diferit de bine[ suna  asa cum imi place] . Parul inchis la culoare sau chiar negru, aduce o oarecare iluzie in mintea unui barbat si asta pentru ca ascunde imprefectiunile si aduce multe din calitati in fata.

Grija mare >viata ta e in pericol<,  daca e vopsita o poate face mai urata in cazul in care e albicioasa la fata. Moartea? Neeeah! Mai bine tu naturala.

O bila alba de la mine o au brunetele si asta pentru ca pur si simplu am o slabiciune pentru ele, dar nu ezit sa spun ca roscatele si mai ales blondele sunt la ordinea zilei. Iar cele crete si cu parul lung sunt deja de vis [de lux cum spunea cineva].

Clasament in mintea mea, perceput in felul meu, nu neaparat la fel ca ceilalti. Fiecare culoare poate da o nota buna unei fete, depinde doar de ea cum isi pune ce e mai bun in evidenta si cat de naturala poate fii. 

Sfatul meu: Incepe cu bruneta...si termina tot cu ea. Dar nu uita niciodata ce-a fost la mijloc...

                [acest post nu critica absolut nicio persoana , tratati totul ca pe o simpla parere]