M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 25 martie 2010

| Cine vrea un idiot? |

Futomodelul lu' Monica e pe toate blogurile si asta nu excita! Voi nu vedeti ca il promovati si mai mult? Voi nu vedeti ca facem Romania sa puta si mai rau?

Ne prapadim de ras, dar pe riscul nostru. Eu am inteles, e foame de trafic, dar nici in halul asta. Internetul a ajuns sa ne strice de multe ori ziua, sau sa ne faca dependenti de prostia altora.

Gargara stirilor mondene ne creeaza cruci in sange, iar conexiunea cu lumea intreaga ne face sa ne virusam venele si gandirea. Hartia igienica e acum pe post de servetel nazal. Am racit, ma lasa rece...

Frumuselul Romaniei cretinizeaza profund MUST media. Sa fie el fericit la suprafata, ca in interiorul lui zace o mare de cuvinte non culturalizate. Un nou idiot pe prima pagina!

" Taticu' lu' baiatu' asta", Botezatu', il lauda pe unde poate si el, desi nu cu multa vreme in urma, la Capatos in emisiune, il facea de cacao cu lapte. Sugativa si Bote asta.

Pana diseara, nu va exista om sa nu stie de Romania noastra cu tot cu englezismele noastre pocitoare. Romana nu ne mai place!

E trist. "Tu" nici nu stii, cat de idiot incepi sa fii!

P.S. Cine are chilotei sau boxeri de aici, sa taca!

| Floricica infloreste |

Nu am plecat prea departe, ci doar scriu mai rar, asta pana cand imi revine net-ul in forta. Multumesc celor care in fiecare zi ma injura pentru neprezenta mea online, dar si celor ce sunt fericiti ca au "scapat" de un "infractor" somnambul.

Ma lupt cu o raceala care vrea sa ma dea gata si sunt pe punctul de a initia un program cat mai strict pentru mine, ca sa pot face totul cat mai coerent. Pe romaneste, incerc sa fac ordine prin lucrusoarele mele si sa decad din norisorii pufosi.

Aterizez pe pamantul prospat umezit si cu prima racheta ma indrept spre Marte. Sunt in asteptare de floricele si de natura vie. Sper ca Pastele sa ma surprinda cu o imagine a verdelui in forta.

Foarte curand va voi invada de informatii. Nu va las in pace! Un razboi placut intre mine si tine, un castig reciproc si un timp mai pe slow, asta in limitele extazului.