M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 3 decembrie 2008

| Dramatic |


Imi cer scuze daca titlul asta te duce cu gandul la limba romana, la vechea capacitate sau la viitorul BAC, sau la orice "chin" necesar tie pentru a te stresa si pentru a te pune pe invatat si renuntat.

Dramatic esti cand te comporti ca unii din fata ta, ca unii pe care nu vrei sa-i atingi pentru ca iti e frica ca or sa faca urat si or sa tipe mai ceva ca fata la maritat. Tipuri de oameni ce dramatizeaza si cel mai mic nimic. Acea combinatie intre o posibila sansa si o banala conversatie. Acel schimb de idei ce vrea un nou aliment, spontaneitatea. Doar ca dramaticul dramatizeaza.

E spontan sa spui ca nu-ti place viata pentru ca majoritatea o vor, dar nu stiu de ce. E grav sa spui ceva in plus despre viata pentru ca ai sansa sa dramatizezi. Si ai o tipa " de cea mai buna calitate" langa tine si tot ii gasesti un defect si iti spui fel de fel de intrebari, dar daca nu se misca bine, daca nu are sanii mari sau daca sunt lasati. Dramatizezi nu ?

Si ea poate nu e excelenta, viata, la ea ma refer. Tu oare incerci sa strabati perfectiunea, sa te bati cu ea, sa castigi ca mai apoi sa furi ceva de la ea? Tu nu, tu vrei doar ce e deja preparat si se cumpara cu bani si "inteligenta", si incerc sa dramatizez, nu imi reuseste ca tie.

E scaunul tau, iar eu iau loc pe el, vaiiii ce cald e, nici nu ma gandesc de ce si nici nu ma intereseaza, tu ai doar un fix sa revii la pozitia initiala. Ai plecat, plecat ramai, vorba aia, pune-ti pofta-n cui. 

Te-ai agatat, esti la-naltime si vrei sa zbori, fara poante, dar chiar n-ai aripi, sunt de vanzare la magazin, dar nu esti pui. Acum dramatizezi si nu te mai crede nimeni, chiar daca ai dreptate. Toti cred ca te uiti la un film si nu ti-a priit mancarea, ori ea a terminat, iar tu o astepti pe Angelina, inchizi ochii si o auzi " push baby, push, push". Esti gravid si situatia te depaseste? O viagra si doua somnifere vor face din tine o stana de piatra, dar si o lampa a lui Aladin, frecata de multe femei, si barbati poate.

Dramatizez cand tu urli fara rost, doar ca sa te arat pe tine si sa te sperii, dar tu faci totul pe dos si dai "volumul" mai sus, esti ilegal pe teritoriul meu si ma faci sa fiu nervos, dar eu nu dramatizez.

Concluzia vine de la sine. Ca putini sunt cei ce traiesc realitatea si ti-o exprima asa cum e, iar multi dramatizeaza facandu-se victime, sau chiar femei. Nu plangeti ? [o cresa, gradinita ceva ?]