M-am mutat pe JohnCristea.RO

luni, 8 februarie 2010

| Orgie de Valentine's Day |

Intr-o oarecare masura, pana si fulgii de nea s-au strans pentru un manifest unit in care perversiunea e legata de aer si de pamant. Romantismul se duce de rapa. Singura escapada de care mai poate profita omenirea se afla in complexul satisfacerii absolute, in doi.

Toate site-uri bubuie de trafic, mai nou se poarta americanismele. Trebuie, suntem ca si obligati sa luam ce e mai "bun" de la ei. O sarbataore care e daruita, cica, indragostilor. Atunci e momentul in care "inimosii" folosesc clasicul "te iubesc", dupa care totul se duce de rapa.

O zi in care gesturile frumoase sunt ridicate peste fileu, toti explodeaza de pozitiv, toti spun cat de fericiti sunt ei. Dar in fond se mint! Asta pentru ca tot "discursul sufletului" tine mai putin de 24 de ore.

O alta "sarbatoare" pe care ne-am bagat-o in sange. De dragobete am uitat de mult, de iubire nici nu stim, dar banii ii cheltuim. Moda ne face pe la spate, societatea ne spune cine sa fim, iar noi ametim si atragem migrene suspecte. Devenim pe zi ce trece un terci tot mai toxic, roboti crescuti de "vantul ce se simte". O sa luam foc de la prea multa energie. Ne trebuie o protectie! Nu flacara violet e solutia!

Si multi sunt cei ce se vor caza in "luxuri calduroase" pentru cateva zile. Multi vor experimenta orgia si vor spune aproape de penibil ceva... "magic".

Idiotenia se petrece dupa calendar, ce se simte cu adevarat se manifesta clipa de clipa, un izvor nelimitat. Nimeni nu are dreptul la baraj, restrictiile sunt pentru tampitii ce vor blank in viata lor. Inima ar vrea alt ritm. Tacere?

Si incerc sa ma abtin, vreau sa pastrez o perdea dupa care eu gandesc, nu doresc umezire din citire si nici frecare, doar mai multa profunzime.

Ca tot aud zvonuri, nu pot sa imi tin degetele, iti comunic, orgia contine si pastile! E nevoie de o doza de nebunie nedorita, de magazinele de vise si de un ilegal, plus bautura. Fumul impute, betia rupe.

Dimineata se trezesc aproape toti. Afectiunea e ca o lamaie rasa, iar gaurile sunt dezlantuite, mai incapatoare, dar full.

Cum se termina totul? Cu aducerea aminte! "Mda..."