M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 15 septembrie 2010

| Edward Stanescu scrie pe viatadeliceu.ro |

Nu am primit spaga nici rosii, nici castraveti si nici bani lichizi ca sa scriu despre un "oarecare" pe care de curand l-am intalnit in mod oficial, in calitate de invitat, in emisiunea pe care o moderez. Mi-a mirosit a om imbibat in cultura si care vrea sa elimine majoritatea ce se respecta cu prostie de calitate.

Viatadeliceu.ro, este o revista online ce prezinta posibilitati nenumarate internautului de a-si satisface curiozitatile de orice fel. Pustanii, precum si fostii liceeni se pot exprima in mod liber fara a regasi pornografie destupata sau ironii necontrolate.

Cum e Edward la prima vedere? Cu ochelari pare un tip pregatit sa te dea pe spate, care nu te va lasa sa-i dai peste mana si care-si va sustine ideile pana in panzele albe, un luptator cu constiinta si un pudic cand vine vorba de supravietuirea pe timp de criza. Nu dupa multa vreme isi paraseste ochelarii si devine o sosie a lui Tudor Chirila, un om care e dezbracat de egosim si de falsitate, un jucator in viata.

Imi doresc ca viatadeliceu.ro sa creasca in ochii oamenilor cu cap si sa capteze si fidelitatea celor mai indrazneti si cautatori de senzatii cuvantate pe internet.

Inchei asa: Fara aroganta nu faci fata!