M-am mutat pe JohnCristea.RO

sâmbătă, 25 aprilie 2009

| Ne cutremuram cand nu trebuie |


Iar acum cateva zeci de minute am simtit vibratii ce porneau dintr-un singur punct. Era scaunul meu ce se lega de restul lumii si imi dadea semne ce ma faceau sa cred ca ceva nu e in regula. M-am gandit ca am innebunit, ca am vreo boala ce si-a declasat miscari lente ale imaginilor, m-a trezit vitualul si mi-a spus ca nu visez.

Cei ce se iubeau pasional in acele momente au avut parte de experiente izbitor de orgasmice, iar adrenalina i-a facut sa scape de griji inainte de termen.

Otv-ul s-a crezut noul Dumnezeu, un stapan ce deja prevedea inca o "miscare" in urmatoarele cinci minute. Se bazau doar pe niste "replici", pacat ca presupunerile au esuat.

Messenger-ul a urlat in floare, toti au fost informati de ceva resimtit la nivel national. Si Romania s-a trezit un pic. Betivii s-au oprit din "galgaiala", sexul s-a intensificat, criza a mai lasat de la ea, iar noi am reactionat in ultimul hal.

Eu am fugit spre pragul usii, mi-am pus in sa infrunt vibratii mari, ma uitam ca nu cumva sa intalnesc vreo caramida si sa-mi arat lesinul ulterior. Mi-am imaginat multe, si asta doar in cateva clipe.

Comunistii au stat linistiti, stiau ca nu e nimci grav, eu am tremurat si nu stiam sa ma stapanesc. Nu puteam sa ma dovedesc breaz, vroaim doar sa inceteze galagia, si a incetat.

Unii au coborat pe marele Pamant, altii s-au suspendat in ganduri. Eu am preferat sa vad ce zice lumea, stereotipul se manifestase.

Si cand mai vine vreo furnicatura, vreo vibratie, vreun sentiment ce vrea sa ma distruga promit ca am sa fiu mai barbat, deocamdata sunt inca speriat.
Acum raule vreau sa pleci, fugi de aici, cauta-ti loc departe de Universul asta.

10 comentarii:

  1. Aceeasi senzatie am avut o si eu...am crezut pentru cateva clipe ca innebunesc sau ca am o cadere de calciu...a fost mai slab la mine ca la tine dar a fost al doilea cutremur din viata mea...de primul nu mi amintesc,dar m am visat mai tarziu.mi-a povestit mama ca eram in fasa si fugea cu mine sub primul prag.Dar asta se intampla acum 19 ani si visul a fost doar subconstientul+relatarea mamei.Astazi a fost real-si dupa spusele unora-AMANAT cu douasaptamani(daca nu ma insel)...si eu radeam de prietena mea cand era foarte absorbita de vesti- `hai mai Alexandra-mai crezi in basme? cat despre ai mei-mancau linistiti,iar eu?putin speriata, dar calma-la prag am fugit dupa ce se incheiase :))

    ps: B.C.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-e si groaza de momentul in care am sa deschid televizorul.Mi-a placut cum te-ai gandit la cei ce se iubeau pasional:).Ma scarbeste mentalitatea unora din jurul meu,mai ales ca-s tineri.Si daca vine altul,nu avem ce face,asta e.La bloc probabil s-a simtit mai tare decat la casa.Apropo,din categoria acelorasi massuri,date de acelasi om asta a fost ultimul"chiar daca iti pica tavanul in cap si se zguduie peretii,nu uita sa ieie umbrela,afara ploua".alice

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am crezut k a intrat cineva cu masina in ksa:| dar asta e alta poveste tot cu Raul asta:)


    Nu s-au speriat multi, destui nici makr nu l-au simtit:| Dar pe mine m-a speriat si m-a facut sa ma gandesc la multe lucruri posibile pt viitorul apropiat:-s


    Si acum mi-e mai frica:|



    C copil sunt;))):">

    RăspundețiȘtergere
  4. io nici macar nu am smitit..dar dpa knd am aflat k fusese cutremur..am stat o clipa..sh a poi..obisnuitul wow....
    dc?
    nuj:-??
    apoi m-am gandit la cate puteam sa pierd...si cate lucruri mai aveam de zis...



    a fst cv asa..aiurea de uimitor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Andru mie nu mi se pare ca esti copil;) mai degraba esti sensibil si-ti pasa;)

    ps:B.C.

    RăspundețiȘtergere
  6. `anonim`-puteai sa pierzi chilotii de pe tine

    ps:B.C.

    RăspundețiȘtergere
  7. ascultati `Ludacris-Act a fool` :))

    ps:B.C.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am simtit nimic, poate doar datorita faptului ca sunt mai nesimtit?

    RăspundețiȘtergere
  9. @Piticu Sau poate nu-ti place sa simti orice.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog