M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 12 noiembrie 2010

| Scriu pe blog ca sa nu ma ia somnul |

De cand am creat acest blog si pana in momentul de fata, multe lucruri s-au schimbat. Se lucreaza mult la comunicare, dar madularul continua sa se afle prin gurile noastre. Degeaba ne-am tras facebook si twitter, pentru ca idiotii si pitipoancele apar ca buretii dupa ploaie.

Nu am mai gasit intelectualul decat in gurile de canal, printre mosnegii ce au apus inaintea mortii lui Lazarescu si in saracia lucie a unor tarani ce stiu ca portocalele se mananca doar de Craciun.

Ma ia somnul, asta pentru ca nu mai gasesc originalitate in nimic. Totul este un deja vu continuu si da in telepatie cu sindrom de plagiat. Sa va zic una tare? Nu, ca apoi voi o spune-ti la colt de strada si spune-ti ca-i creatie proprie. Blog-ul asta e o culegere de idei si experiente personale, uneori abstractizari si musamalizari si de putine ori exista atacuri in legatura cu putoarea omeneasca.

Cum eu nu fac pipi pe primul gard, nici tu sa nu-ti lasi cainele de casa sa faca asta. Daca totusi insisti, eu voi da cu vorbitorul in scrierile mele si te voi face de ras. Asa fac bloggerii, asa se mentin ei in top, prin gura lumii, prin barfele si informatiile ce nu au intotdeauna cele mai bune surse. Ne nastem ca sa scriem cand murim, dar de teama premonitiilor noastre, ardem orice dovada a puterilor noastre. Pacat, am fi putut fi faimosi doar prin moarte. Acum, si ultima sansa ni s-a spulberat.

Eu nu scriu pe blog cand stau pe wc, pe motiv ca o sa explodeze inspiratie in mine si voi face ravagii. Imi doresc sa cititi altceva, iar pe aici sa treceti doar cand frigiderul internaut face striptis si Iulie Darie e la bara. Sunt constient ca nu ma enumar printre prosti, dar mandria ma poate dezintegra cu prima conexiune intrerupta. Un martalog va pazi portile tarii, iar eu voi renaste prin catapultare de stiri.

Vulgar sa fiu, voi sa digerati bine. Si sa nu va puna ala cu doua coarne sa faceti pacat din vina unui rahat de windows/ linux sau ce mai aveti. Cand se defecteaza, profitati de energia neconsumata. Trageti pe nas aer curat de munte si nu lasati tutunul pe pajistea dintilor vostri.

Ordinea in care eu scriu pe blog este partial inteleasa. Fragment cu fragment, ca sa va vina mai usor si ca sa nu va afecteze neuronii ce de mult au coborat intr-o vale plina de imagini manechinuite . Testosteron mucegait!

Tot ma ia somnul. Prea putina cafea?

Un comentariu:

  1. Chiar daca ai dreptate in legatura cu multe lucruri, esti prea pesimist. Chiar daca 95% sunt "idioti si pitipoance" (si procentul este in crestere), sa nu uitam de restul de 5%, care poate se regasesc si in alte locuri decat cele specificate de tine. Originalitatea si ea este aproape de disparitie. Oricum, e momentul sa ne trezim din amorteala. Si ... mai putina cafea! ;)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog