M-am mutat pe JohnCristea.RO

luni, 16 martie 2009

| Invizibil si fara umbra |


Se spune ca unde e mult intuneric ochii tai nu pot vedea nimic, e mai mult decat ceata si decat izolare, e pierdere a unei lumi pe care nu ai apreciat-o, niciodata.

Vreau ca pentru cateva batai de inima sa te opresti in loc, sa te uiti spre soare si sa-ti dai seama ca-ti lumineaza urmatorul pas. Vreau sa-ti observi si urmele lasate si chiar umbra pe care-o porti in orice loc.

Incatusat de vise nu reusesc sa-mi lepad perdeau ce ma acopera si ma ascund pana si de mine. Si toti se impedica de ceva, contactul nu-l poate sesiza nimeni. Acum sunt un nimeni, deci sesizez. Si pana si "deci-ul" asta ma omoara si-mi face vorbirea mai taiata, dar stiu sigur ca am devenit invizibil.

Nu am o forta supranaturala, nu detin niciun secret, dar observ ca pasta cuvintelor mele trebuie arsa. Destinatia? Sufletul tau.

Si ma doare atunci cand din cer pica ceva si toti tac si eu observ si trebuie sa ma bucur singur. Sau te mint, defapt ma retrag, nu am cu cine sa-mpartasesc si astfel e totul fara gust.

Parca as detine albul si negru, iar tu ai fi picatura de energie ce ar combina totul in forme de fericire.

Pot sa te invinovatesc si sa pun destinu' sa te judece. Motivu' ? Tu imi furi totul...

Ca o lumina ce arde in tacere, ce se-nchide intr-o sfera si nu interactioneaza cu restu'. Asa sunt eu. Si-mi e teama sa ies. Fuga spre exterior ma face sa ma sting.

Cand ai timp indrazneste sa ma atingi, poate ai sa ma recunosti, apoi obliga-ti ochii sa priveasca de unde vine lumina si gaseste-mi umbra...

Si invizibil cum sunt, in intuneric ma poti simti altfel, defapt asa cum sunt... 

 ... atunci cand inchizi ochii.

6 comentarii:

 1. dc te teama sa iesi?k ai putea fi respins?..:|

  RăspundețiȘtergere
 2. @Andra Nu ma respinge nimeni, e doar un fel de a spune ce-mi place cu adevarat.

  RăspundețiȘtergere
 3. aha..acum am inteles...nice ai scris:D;;):>..mi-era dor de una "profunda"..

  RăspundețiȘtergere
 4. nu te cunosc asa de ine ca sa te pot vedea in intuneric,dar mi se pare important ca acolo unde e intuneric si nu pot vedea nimic,ma pot vedea macar pe mine.atata timp cat ma vad pe mine stiu ca pot sa-i ajut si pe ceilalti,dk vad ceva ce nu vad altii si ma bucur incerc sa-i bucur si pe ei,dk sunt trista incerc sa nu vada nimeni(si reusesc),sa nu-ti fie teama sa iesi :"Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work"-Edison...scuza-ma pt comentariul prea lung...alice

  RăspundețiȘtergere
 5. sentimente plutind in intuneric...ascunse de ea...
  o iUbiRe neimpartasita inca...offfffffff trebuie sa ai curaj si sa sti knd sa renuti...dar in cazul de fata trb sa ai curaj...:*:*:*:*

  TE PooP dulSHe JoHn:*:*:*

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog