M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 17 februarie 2009

| Am pofta de viata |


Intr-o zi o sa murim, fiecare pentru el si in numele lui, iar pana in clipa aceea iti promit ca nu ai de ce sa stai inchis in termopanu' tau faimos. Nu ai de ce sa plangi, nu ai de ce sa te simti lipsit de prieteni, sau de iubire. Nu ai voie sa te simti lipsit de tine.

De aici incepem si combinam totul cu stare ta de acum. Electrocutam tristetea si apoi te lasam sa te relaxezi pentru o vreme. Apoi te bagam si pe tine-n priza, ai sa prinzi un val de energie ce-ti va provoca starea de libertate.

Nu ai nevoie decat de tine. Esti pofta de care ai nevoie, trebuie doar sa crezi si restul e un geam ce se sparge, doar ca sa iti continui drumul. Pofta ta de viata, de a trai si de a iubi.

Incepe orice prin tine, judeca prin mintea ta, pune-te in locul orcarui om, scapa de ura si de minciuna, fii sigur atunci cand spui ceva, renunta la tacere, scuipa ghinionul, accepta o lacrima si improspateaza-o cu un zambet, lucreaza cu dusmanii si fa-i sa te placa, uita-te in oglinda si ai sa incepi schimbarea.

Doar sa crezi, ca intr-o zi ai sa mori, la fel si eu, si trebuie sa profitam, altfel ne punem doar negativul in minte si ne lovim exact de ceea ce ne ferim, nici nu trebuie pronuntat ce nu vrem in viata noastra. Inainte de culcare sa nu uiti numele persoanei iubite si nici pe tine sa nu te uiti.

Unge-te cu ceva speranta si nu lasa cizma sa te striveasca. Poarta adidasi cat mai usori si poti simti un oarecare zbor. Nu forta nota, ci cosuma cat crezi ca e necesar, "freaca-te" de de pereti cat sa le dai vibratie, vibreaza si tu, dar stai cu picioarele pe pamant. Totusi, viseaza.

Pasionat de mine, narcisist din fire, sfatul meu, fa ca mine. Iubeste-te si apoi si ce-i in jurul tau, urla de bucurie, dar nu uita de ecou.

Iubit si eu, iubesc la randul meu, sa dai si tu, dar nu uita de al tau "eu".

Pofta de mine si de "eu".

5 comentarii:

 1. foarte fumos ai scris..parca tot citind imi vine o pofta de viata....:))..e adevarat mai bine las tot ceea ce ma nemultumeste si fac ceva sa ma simt eu bine si sa ramana o amintire frumoasa...astept sa mai scrii:P

  RăspundețiȘtergere
 2. De acord. :)

  "Acela care nu se iubeste pe sine nu stapaneste nimic pe lumea asta." [Giovanni Boccaccio]

  Eu ma iubesc pe mine. :D

  RăspundețiȘtergere
 3. "Moartea e un lucru simplu in natura,noi il facem inspaimantator",park asa zicea M arin Preda in "Cel mai iubit dintre pamanteni"...si dk nu te iubesti pe tine nu-i poti iubi nici pe cei din jur.

  RăspundețiȘtergere
 4. Iubindu'te doar pe tine insati nu crezi ca dai dovada de egoism?
  Nu spun sa nu te iubesti deloc pe tine insuti dar din prea multa iubire de sine .. ceilalti te vad ca si un egoist si inganfat si atunci putine sunt persoanele care vor vrea sa schimbe o vorba cu tine ...

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog