M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 2 decembrie 2010

| In loc de reclamatie via Posta Romana |

Daca tot se apropie sarbatorile, iar lumea devine mai darnica, m-am gandit sa ma scotocesc si eu prin buzunare si sa fac gesturi pline de magie si simbol. Pentru ca nu mi-am pregatit o tehnica cu cateva luni inainte, am intrat pe okazii.ro si am solicitat o cautare amanuntita a unor cadouri pe placul meu. Am apelat si la google pentru o satisfactie garantata si pana la urma am gasit ceva indraznet si deloc scump.

De pe okazii.ro, satisfactia a fost pe deplin, asta pentru ca am cautat ca transportul celor dorite sa fie efectuat prin FanCurier sau in urma unei intalniri cu expeditorul. Nu e nimic mai bun pe lumea asta decat sa ai exact ceea ce-ti doresti. Asta pana cand, m-am gandit sa utilizez Posta Romana, sa ma las pe mana lor si sa imi transporte un anumit colet cu greutate, pana la cel mai apropiat oficiu postal de locuita mea.

Am primit o instiintare pe care am ridicat-o din cutia postala, m-am prezentat la o coada infernala unde am stat circa 50 de minute si la final am achitat suma ceruta de catre o tanti draguta. Printr-o ploaie cu galeata m-am indreptat spre casa. Ajuns in canicula Radetului si... am deschis surpriza!

Jumatate din cantitatea coletului era deteriorata, deformata, ciobita, sparta si putin umezita, desi ambalarea a fost corespunzatoare si exista folie din plastic cu bule de aer pentru o buna protectie.

Expeditorul ( o ea), m-a asigurat ca nu exista vina din partea firmei ... S.R.L si ca ar fi indicat sa depun o reclamatie via Posta Romana! Am contactat Oficiul Postal cu pricina si mi s-a spus ca nu se "asigura" continutul coletului, ci doar exteriorul (cartonul). Un raspuns cat se poate de sugestiv si expedititv.

Pe cine sa dau vina? Pe cine sa reclam, injur, rup in cuvinte ca pentru Boc si Basescu?

Posta Romana are un tratament satisfacator pentru comunisti si pensionari, asta pana cand se va schimba cu adevarat sistemul, iar coletele nu vor mai fi tratate ca niste pietre.

Acum, am ramas fara cadouri de Sf. Nicolae! Ma duc sa culeg niste nuiele!

2 comentarii:

  1. Cand am citit acest post am ramas socata, insa pentru ca am pe cineva in familie care lucreaza la Posta Romana,m-am interesat si am aflat urmatoarele: Pentru coletele cu continut fragil, exista o taxa suplimentara, care se plateste de cel care trimite coletul, iar dupa ce aceasta este platita, pe pachet se va pune o foaie standard cu textul FRAGIL, iar coletele vor fi transportate si manevrate ca atare.Altfel sunt amestecate.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...mi s-a intamplat si mie! Trimit unei persoane speciale, cu o ocazie speciala...printre altele si o sticla de wiscky.Sticla, cu o capacitate destul de mare, si destul de rezistenta! La cateva zile, primesc telefon, si destinatarul ma anunta cu pareri de rau, ca tot ce continea coletul, erau imbibate cu wiscky. Ce mai puteam face?....nimic!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog