M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 23 iunie 2010

| Prost să fii, facebook să ai |

E na, doar nu va crede cineva că eu mut munţii din loc pentru a critica o comunitate în care până şi eu m-am înscris, dar mergând mai departe de obsesie şi de prostie, mă pot lovi de consumul excesiv de nimic în faţa calculatorului.
Cumpăraţi-vă un acvariu sau mai treceţi pe la bunici, pe la ţară, asta dacă vă doriţi suficient de mult să "munciţi", aşa cum faceţi pe faisbucul dumnezeiesc.


Voi, ăştia cu mintea seacă, să nu vă pună click-ul mouse-ului să vă faceţi cont şi pe ASTA, că se face România de totul de râs.


Dacă nu ştiaţi, această reţea de socializare nu e departe de hi5, doar că IQ-ul este, deocamdată, greu de atins pentru mulţi dintre romani. Iertat să fiu, dar cine se simte, chiar e!


De ce faisbuc? "Am zis să fiu şi eu "cool" & "trendy", la fel ca ceilalţi prieteni ai mei, să nu ies din rândul anturajului şi să mă fac celebritate", aşa mi-a răspuns o dragă ascultătoare în show-ul mETROnET în NOAPTE.


Mulţi nu cunosc, puţini sunt cei ce au cont. Virusul va face incizie până şi în cea mai sărăcăcioasă căsuţa, nu de alta, dar ar fi o ruşine să nu urmezi turma cea de toate nopţile pierdute. Mai în glumă, mai deloc, messenger-ul va face poc, se va pune pe stop, va fi dus la închisoare pentru 29 de... secunde, cam cât rezista un individ fără logare de la pornirea pc-ului.


Noua modă va fi turbarea, vor ieşi bulbuci la gură, se va încinge creierul, vor exploda bitii invizibili, se vor încrunta mădularele şi se vor usca scoicile la aflarea veştii:
A picat net-ul!

2 comentarii:

  1. D-aia n-am cont pe faisbuc,ca nu-s cool si trandy si-s oaia verde,ce n-o accepta turma.

    RăspundețiȘtergere
  2. lasa-ma omule.. faza asta cu facebook a devenit o obsesie, o manie ,mai bine zis o prostie. Acum toata lumea (chiar si badea vasile din varful muntelui) are cont; e ceva gen "noua moda". Daca ai facebook ai atins apogeul perfectiunii in trend :)) doamnee! daca ar durea prostia cu siguranta multi dintre noi am sta doar la reanimare .. recunosc ca si eu am cont dar e facut de vreo 3 ani si nu il facusem pentru a-mi dovedi grozavia, ci pentru ca aveam nevoie de el ca sa accesez cateva poze.Oricum.. asta e parerea mea.Oamenii prefera acum sa isi petreaca timpul liber stand la calculator si nu realizeaza ca in acest timp s-ar distra mult mai bine alaturi de prieteni sau de ce nu ar putea sa iasa la o plimbare sa li se oxigeneze creierul ..

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog