M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 2 septembrie 2008

|Nu stiu |


Te atentionez din prima fraza si iti recomand sa nu citesti prea atent la ceea ce am scris eu. (e special doar pentru o "mica" categorie")


Dozez clipe ce nu au stare si vreau ca cine ma intelege sa-mi traiasca starea si sa fim pe aceiasi lungime de unda. Nu stiu de unde a inceput totul dar important e ca s-a intamplat si se intampla. Ce anume? Nu stiu. Important e ca se intampla si imi place ideea de a nu intelege totul de la cap la coada. Ma risc si raman la mijloc si nu judec dupa aparente, dar nici nu le las in libertate ci doar sunt multifunctional in a ma juca cu mine sa vad cat rezist. Rezistenta am cumparat-o inca de la nastere, si imi amintesc ca era destul de slaba, dar in timp a acumulat un ceva mai special ce ma ajuta atunci cand nu am habar pe ce lume traiesc.


Ma arunc de la mare inaltime si rog gravitatia sa se opreasca. Ma contrazic cu ea si ma lovesc de pamant. Realitate. Vad ca tot ce cred eu ca e bine devine rau sau isi arata adevarata fata, doar ca mie nu-mi pasa decat de cei ce se numesc oameni. Scarbit de prosti ii pun sa ma judece si le mai dau o sansa, dar ghici...sunt prea prosti sa inteleaga.


Scuza-ma ca te fac sa te simti prost ...tu cel care defapt asa si esti.... nu ma intereseaza ce esti... dar nu esti om. Eu nu am nimic...eu sunt mic. Nu stiu. Dar in mintea mea "bolnava" fac ca si prostu' sa-mi creeze soare fara sa-mi lase umbra. Ma bucur ca totusi ti-ai dat seama" ups eroare", dar e prea tarziu. Si pana cand tu te trezesti din prostie ii molipsesti si pe altii de ea.


Dormi in continuare.

5 comentarii:

 1. Nimeni... era dedicat postul asta doar pentru unii care se cred prea importanti. Eu sunt ok, nu am de ce sa fiu suparat.

  RăspundețiȘtergere
 2. bravo John!felicitari..atat de putin inseamna atat de mult..un articol plin de semnificatii..asta pentru cei care vor sa inteleaga;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Stii ca nu e usor pentru toata lumea sa inteleaga ce ai vrut tu de fapt sa trasmiti aici, dar acum, daca stam sa ne gandim, doar despre asta e vorba nu? E interesant cum poti sa spui asa de multe in cateva cuvinte care pentru majoritatea nu inseamna practic nimic. Esti complet inversul expresiei "zici multe si totusi nimic". Pacat ca nu inteleg asta toti cei care citesc. Ar fi surprinsi cate chestii pot sa invete din cateva randuri, aparent fara noima.

  RăspundețiȘtergere
 4. Liniste si Aplauze..chiar f. frumos..e prima data cand vizitez blogul tau si chiar miºa lasat o impresie f. buna. Bravo

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog