M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 5 iulie 2012

Particip la Prahova Bloggers Cars Challenge                Particip în calitate de concurent şi sunt mândru că pot "da în mintea copiilor", chiar şi cu riscul de a supăra câţiva maturi ce duc lipsă de creativitate şi nu recunosc activităţile pe care şi ei le întreprind în particular!       
                Evenimentul are loc sâmbătă, 7 Iulie 2012, ora 12:00 la sediul Centrului de Dezvoltare Personală şi Profesională ( Şoseaua Vestului, nr. 12, parter ). Pentru cei care nu cunosc destinaţia exactă, este vorba de clădirea albastră de lângă Penny Market Vest.
                Sponsorii evenimentului Cosmote, Auto.ro şi SportLocal.ro vor asigura premiile bloggerilor înscrişi în competiţie.
                Motivul pentru care mă înscriu în această cruntă competiţie se leagă de timpul meu liber şi de distracţia de care cu toţii avem nevoie. Rezultatele competiţiei se pot vizuliza în mod live, aici.
Hashtag-ul pentru twitter este #phbcc
                Detalii despre acest eveniment puteţi găsi pe blog-ul organizatorului.

4 comentarii:

  1. Nu văd legătura între creeativitate şi apăsarea repetată a unui buton ... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cojo, vorbeam despre cretivitatea de care nu dau unii dovada. Cu toate acestea, exista ceva creativitate si in acest proiect la care iau parte si de care, sicer, sunt incantat. Nu se reduce totul la apasarea unui buton, exista un intreg ambalaj pe care mizez, plus competitia in sine! Creativitatea incepe acolo unde altii regasesc doar banalitate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Rog ca aceasta joaca serioasa sa fie insotita de multe lichide reci, ca sa nu ne deshidratam!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta, parte din blog