M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 4 noiembrie 2010

| Batjocura din mass media |

Fie ca e vorba de radio, de televiziune sau de ziare si reviste, din ce in ce mai frecvent percepem o miscare pornografica si totusi legala. Nu exista inca nicio lege care sa interzica prostiei exprimarea, in consecinta, publicul primeste ceea ce a cerut.

Fata de la miezul noptii e pe deliciul celor mai obsedati si necuplati oameni. O astfel de emisiune nu face altceva decat sa hraneasca prostii si sa-i puna sa dea dedicatii formale si taxate cu aproape 4 euro/sms.

Acces direct promoveaza blondele vopsite si nu lasa mortii sa doarma! O astfel de emisiune are tot felul de replici, iar radacina se adanceste in inima Otv-ului.

Madalin Ionescu devinde subiectiv la Kanal D si face un ghiveci pentru cei saraci si infometatie de informatie de proasta calitate.

Oreste nu mai are prestari manelistice cu Mircea Badea de-o viata, spiritualitatea l-a patruns si-si manipuleaza oile. Trist!

Sunt si romani care se plictisesc in casa si care nu'si permit decat un televizor. In acest caz se pot servi: Fata lui Tata, Casatoreste-te cu mine, Ochiul din umbra si alte rahaturi imputite de audienta mediocra.

Capatos nu poate face fata obositilor culturalizati. PR-ul de la Antena 1 ii dicteaza un bufet suedez, asa ca in cadrul emisiunii moderate de catre acest pacatos veti observa si scapari pline de inteligenta rara, dar fericirea e pentru a atrage prostia ulterioara.

CanCan si Click sunt doua prostituate ce stau la kilometru si fac cu mana tiristilor hormonizati si nedescarcati. Blow job-ul revine in senzatie 3D si ziarele se vand fara probleme.

Doar de PlayBoy nu imi e rusine, asta pentru ca unii redactori stiu sa arunce texte utile celor ce se numesc masculi si vor sa priveasca inflorituri sau deflorari in masa.

Daca tot avem putere, hai sa facem haz de necaz, sa rupem audienta si sa rada fiecare in parte de icsuletu' care n-are nici 4 clase, dar canta manele pana in dimineata. Ratat sa fii, sanse la bani sa ai! Poti castiga cat 10 bugetari la un loc intr-o singura noapte.

Cat despre FM, nu mai vorbesc. Ca sa faci matinalul la Radio 21, in zilele astea, tre' sa fii: vedeta, cool, trendy, dinamic si sa te numesti Paul Ipate, Ioana Blaj sau in cel mai rau caz Bogdan Ciudoiu. Ce e asa special la cei trei indivizi? Moacele lor ce-au aparut in prea multe reclame de la Vodafone. Au pupat unde trebuie! Felicitari!

Kiss-ul e doar o retea cu muzica buna si cu un matinal stabil. Iar Radio Zu e nebunie cu cap si fara dobitoci.

Cam atat. Spor la prosteala, MUST MEDIA!