M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 7 octombrie 2010

| Iti sunt prieten si te manipulez |

La usa ta suna realitatea. Deschide-i! Intra pe aceasta pagina oricand ai nevoie de o gura de aer, nu lasa mediu ostil si nepamantesc sa te calce in picioare. Nu cauta ceea ce nu exista decat in povesti, fii un narcisist convins si joaca-te o leapsa cu cel pe care-l zaresti in oglinda. Fa pe prostu' si nu spune nimic. Poarta o masca atunci cand esti inconjurat de prea multe voci. Nu te deschide daca nu se merita. Nu lasa sa patrunda in inima ta ceea ce nu e decat pentru cateva nopti fierbinti si destrabalate.

Ai ramane atarnat de speranta si ti-ai sinucide toate gandurile frumoase in momentul in care ai afla marea veste: Prietenul tau te manipuleaza! Nu e nimic iesit din comun, e un vis "frumos" care se implineste, pisica a crescut, a inceput sa zgarie. Tu alimentezi fatasma din ce in ce mai putin. Saracia buzunarului tau face ca transparenta sa apara. Un show caritabil incepe de la primul refuz. Ce rapid fug soarecii! Versi lacrimi si nimanui nu-i pasa. Cine naiba ne-a nascut fara un drum drept si plin de intuneric?

Tu insuti esti capabil sa-ti sustii ideile. Nu ai nevoie de prieteni ce iti daruiesc cuvinte si iti ascund interese. Nu e drept ca tu sa te simti tradat, iar un alt cuplu sa se nasca din durerea si naivitatea ta. Minte-ma, varsa-ti nevoile asupra unei foi mototolite, arde trecutul si da-ti un restart. Poti incepe din aceasta clipa sa atragi energiile pozitive, dar nu uita sa maturi bine prin amintirile tale. Finetea durerii te poate irita, o raie nu ar fi iesita din tipare.

Rudele sunt si ele departe de a te spriji, asta pentru ca tu nu esti in stare sa le spui ce simti cu adevarat. Tu iti pazeste spatele, dar altii te fac pe fata. Isi exprima falsitatea si tu esti impresionat. Ai ajuns sa fii bagat la naftalina.

Suntem cu totii manipulati. Originalul e o acumulare de idei rostite de altii si unite de catre tine.

Iti sunt cel mai bun prieten si nici nu-ti cunosc intentiile! Iti zambesc si-mi miroase a tradare!

Stii ce? Te-am prins la mijloc! Cale de iesire nu mai ai. Eu am purtat o masca, iar tu ai fot rege! N-ai fost capabil sa conduci. Totul s-a schimbat. Te elimin acum!