M-am mutat pe JohnCristea.RO

vineri, 1 octombrie 2010

| Ziarul Click o trimite pe Dana Nalbarul la psihiatru |

Nu sunt un fan al Danei Nalbaru, nici nu i-am urmarit activitatea in ultima vreme, dar nici nu sunt de acord cu vanzarea unoer produse ce musamalizeaza o minciuna scrisa de catre vreun anonim.

Ziarul Click inventeaza, ca orice alta parasuta de lux, pentru ca omul sa citeasca, sa intre pe site si chiar sa cumpere ziarul. Mi se face scarba de cate sexualitate a ajuns presa sa vanda si ma crucesc si cand aud cererile cititorilor. Daca aveti chef de penetrari sau frecari si nu aveti cu cine, dati un "sarci" pe google si cautati asa: filme porno gratis; Apoi reveniti pe blog la mine si injurati-ma ca tot spre un ziar ati fost redirectionat. Aveti dreptate, unii obosesc, dar nu renunta, intoxica fiecare cuvant stergandu-i adevarata valoare. Trebuie sa cauti bani si sa dai de saracie, sa cauti saracie si sa dai de fericire. O joaca a jurnalistilor ce vor sa manance si ei o paine. Grasilor!

Stirea se afla aici, iar dupa ce e facuta nebuna, depresiva si de dus la psihiatru se ajunge si la o concluzie. Stirea este un amarat de pamflet si trebuie tratata ca atare. Sa nu explodezi in idei vulgare? Sa nu inchizi pagina definitiv si sa-i consideri pe cei de la click niste schizofrenici?

In cele din urma aud explicatia: Informatia nu este sigura, sursele sunt prea putine, in caz ca se supara Dana, sa avem cu ce sa ne aparam.

P.S. Click.ro este un site ce primeste vizitatori de la obsedati, pedofili si politicieni ce se cred vedete.