M-am mutat pe JohnCristea.RO

joi, 30 septembrie 2010

| Azi, 30 septembrie 2010, cutremur in Vrancea |

Observ ca nu a trecut inca luna septembrie si o miscare semnificativa a placilor tectonice s-a produs, exact asa cum au anuntat expertii.

Deocamdata nu se poate vorbi despre o catastrofa sau despre pagube materiale. Cei mai simtiti si matinali oameni au putut observa cum pamantul da semne de viata si de libertate, iar cei mai puturosi abia acum afla vestea.

Daca in urmatoarea clipa divinitatea ne-ar surprinde cu o replica zguduitoare la propriu, ne-am intoarce inca o data la Dumnezeu, dar ne-am reveni din "inteligenta" in cel mai scurt timp.


Cineva inca trage semnal de alarma, dar noi fumam iarba si nu ne pasa nici de cersetorul de la colt de strada, nici de criza in care ne-au bagat niste monstri si nici de familia pe care o iubeam cu patima intr-o alta viata.

Maine nici nu exista! Noi speram ca stirile negative sa-i izbeasca pe oameni de realitatea, dar efectul este total invers si ireversibil. Tragem aer in piept si observam ca asta nu inseamna traire, ci doar chin. Rugaciunea nostra nu se mai refera la sanatate si fericire, ci la castiguri de bani, la ploi cu vile si masini luxoase si la femei ce-ti ofera siliconul pentru o suma "modica" de aur.

Ne vindem si Pamantul se supara pe noi. Energia negativa pe care noi o emitam in urma actiunilor noastre egosite face ca o forta malefica sa ne poceasca cu riscul ca noi sa nici nu ne dam seama decat la final.

Cutremurul din aceasta dimineata nu a depasit 5 grade pe scara Richter! Cutremure mici sunt tot timpul. Dupa cum ne descarcam noi rautatea, la fel face si Vrancea, in cazul nostru.

Ce vreau sa zic? Ca vom muri ca niste prosti neimpliniti omorand visele altora.

2012 e departe de a fi un final! Eu vreau ca poveastea sa nu se opreasca. Voi?