M-am mutat pe JohnCristea.RO

miercuri, 22 septembrie 2010

| Cafeaua pe care vreau s-o savurez |

Detin energie nelimitata, dar sunt usor de influentat si merg pana in panzele albe daca asta iti este dictatura. Te urasc si te iubesc si totul se intampla in doua clipe. Pun suflet in ceea ce fac si banul sta la panda gandurilor mele doar cand nu am ce intinde pe paine. Pisez usturoi il amestesc cu ulei si presar putina sare, azi nu am sa mor de foame.

Pariu ca uiti de tine? Arunci cafeaua in ibricul plin cu apa ce vrea sa se verse pe aragaz, faci o maroneala, o scalzi in micul bazin numit cana si pui zaharul nedulce. Bei totul ca pe apa sau ceai si fugi spre rahatul tau de munca de la care iti iei banii cand isi mai amintesc sefii de tine.

Nu se face asa! Trezeste-te cand inca mai auzi cum altii sfoaraie. Lasa-te purtat de frigul ce-ti intra in oase, cu ochi de somnambul ia un ibric in mana, umple-l pe jumatate cu apa. Aprinde focul la aragaz si pune-ti creatia la incalzit. Intra in reverie, asteapta mersul tau sa prinda frigiderul ce depoziteaza cateva picaturi de lapte. Gaseste cafeaua aromata si amestec-o cu ce ai tu prin dulapurile tale. Fa-ti putina ordine in dimineata si ia o lingurita, pune cafeaua putin oparita in cana, adauga zahar cat sa simti rautatea vietii, amesteca tot si mai fa inca o cana.

Eu ma indrept catre patul ei. Ea doarme in surdina... Las canile la etajul doi al masutei. Ma duc s-o sarut, sa-i spun buna dimineata.

| E 3D si-l astept cu sufletul la gura |

Mama imi povestea cum prin anii '90 ea a vizualizat prima data un film 3D cu niste ochelari speciali. Pana acum vreo doi ani, habar nu aveam cu ce se mananca, care este tehnica de filmare folosita si nici ce senzatii pot trai impreuna cu tine, ochii pe care-i ai mai sus de nas.

Am vizionat Avatar, SHREK, Alice in Tara Minunilor si am ramas ametit pana la final si la propriu si la figurat. Ador sa observ cum tehnologia are orgasm si ajunge sa se catere pe cele mai inalte culmi.

De vreo doua luni incoa' a inceput sa-mi dea tarcoale un promo al unui film pe care eu nu am voie sa-l ratez. Deja am stat cu floricele la gura si am urmarit 6 parti, mai ceva ca o telenovela, iar acum din nimic se va naste SUCCESUL.

Cand am auzit ca Saw mai are inca o parte si ca vine in format 3D am ramas masca." Tu vorbesti serios?" Cred ca vor avea incasari uriase si vor da oamenilor o noua perspectiva despre viata.

Cei care nu au urmarit inca nicio parte din Saw, ar fi bine sa se grabeasca, pentru ca e trist sa nu pot face legaturile cat mai stranse.

Saw 1, 2, 3 resusesc sa te bage in ceata si te fac sa crezi ca dincolo de ele nu mai exista niciun raspuns, dar apare si Saw 4 pentru a dezvalui si a incalci in acealsi timp povestea. Saw 5 si 6 te fac sa intelegi ca filmul are un scenariu foarte bine pus la punct si ca nimic nu e intamplator.

Si am zis ca s-a terminat, ca nu mai exista vreo replica, dar pe 29 octombrie 2010 se lanseaza SAW 3D.

Desi incredibil, nici SAW 8 nu e departe!

"Live or die, make your choice"

| I3.ro iti ofera blog pe moca |

Nu este singurul site de hosting si manipulare a unui blog, dar este un copilas ce promite multe intr-un timp foarte scurt. E adevarat, fara oameni care sa scrie, sa se exprime si sa-si etaleze creatiile, o astfel de mini afacere poate da faliment mai curand decat s-ar crede.

Un pic de pasiune, un design atragator si vorbe pe intelesul tuturor, asta ca sa-ti faci cont cat mai curand pe I3.ro. Eu as tremura in fata concurentei, dar se pare ca exista oameni "mici" ce vor sa ne surprinda si ce nu se rusineaza sa infrunte gigantii blogspot si wordpress cu "violenta" romaneasca.

Eu unul, inca mai astept sa-mi cumpar un domeniu .ro si sa gasesc un om capabil sa-mi faca o imagine internauta care sa ma reprezinte. Daca I3.ro nu m-a convins, inca, pe deplin, mai are timp sa isi rectifice "greselile" si sa ajunga taticul meu de care eu sa ascult si la care sa apelez atunci cand am o frustrare sau vreau sa vars fericirea incinsa si pe altii.

Precizez ca exista si alte servicii ce au multe in comun cu I3.ro, dar care cer un tratament banesc ce ajunge de multe ori la o suma de pana la 40-50 euro. Cum vantul bate prin buzunarele multor artisti si cuvantatori cu pofte ispititoare catre tastatura, vrei sa-ti pice totul din cer pe gratis, asa ca I3.ro lasa loc de avansuri si logari constante.

Blog sa ai, ca cititorii vin singuri!