M-am mutat pe JohnCristea.RO

marți, 31 august 2010

| Ilie Nastase, inca potent, da' fara creier |

Iei la cunostinta faptul ca ai trecut de varsta de 60 de ani, iar intalatia ta inca duce. Ramane sa te gandesti la ce alternative ai.

Esti un inteligent, un domn al manierelor, un oarecare cu o experienta aproape nelimitata.

Femeia ta de-o viata, gen Amalia, nu-ti mai place. Te-ai saturat si de alte doua mii de gauri pe care le-ai mai scobit din cand in cand si iti e dor de una proaspata cu carnea tare si neinvinsa de inteligenta feminina.

Iti tragi o pitipoanca cu rochita nu foarte scurta si te plimbi cu ea prin Timisoara. Te dai in vant cu pletele si mananci sanatos ca sa mai tragi si tu la o buca. Relatiile tale injosesc bunele maniere si rahatul de la "magazin" ti-l gasim in replicile tale scoase pe gura.

Ti se scoala prea des si nu are cine sa te satisfaca? De ce naiba nu te duci la curve de lux? Te-ai tampit acum, pe ultima suta de metri?

Nu lasa cuvatul "rusine" sa fie parte din sinonimia ta.

Pacat de cei ce ti-au apreciat talentul si au dat bani buni pe tine. E firesc sa se numeasca curva cel ce primeste bani multi pe degeaba. Tu? Tu esti o curva batrana.

Daca inca te mai crezi in stare sa primesti laudabilul statut de "gigolo", atunci incepe sa lovesti cu forta madularului in cele inabordabile. Nu le mai deflora doar pe cele ce-ti cad in brate fara stiinta.

Ce nu pricepi? Esti ca un tataie, ori cu tine, ori cu politica, e acelasi vals calcat in picioare.

Unde iti e creierul? Jos in pantaloni? Pe mine nu ma impresioneaza finetea ta cu care vezi lucrurile, mi se pare ca esti doar un pervers ce incalca normele bunului simt si da fericirea pe o stramta pasarica.

Macar daca te faceai gay, asa aveam multi dintre noi o explicatie clara. Dar sa te scoli aproape cu bastonul in mana si sa spui ca inca esti smecher si'n putere...

Regrete eterne celor ce te lauda pe degeaba sau pentru omul ce-ai fost. Nimicul ramane in stomacul tau si-ti va da fiori aproape de punctul limita, asta daca nu vrei sa i-o tragi si ei, cea care te'nteapa cu coasa.

Nasty, ce sa-ti spun, esti ca un cub de gheata ce are succes doar iarna cand sar puicutele infrigurate si fara inima. Vreau sa nu te congelezi pentru pastrare, lasa generatiile urmatoare sa repire cum trebuie.


Daca ai si cea mai mica asemanare cu Diana Ross din tinerete, te poti prezenta, goala, in bratele fermecatorului om. Te va considera o mingie, se va juca cu tine si cu sufletul tau, tenis de camp.

De ce sa-mi fie rusine cu Nikita? Mi-e rusine cu tine, armasar fara mila.

Si cum el "dedica" pe youtube, scriem si noi: "du-te'n mortii ma'tii", "pleaca de-aici".

P.S. Parca'l vad si pe Bote peste vreo douazeci de ani, nu departe de aceasta atitudine.